Veľa znamienok

Príspevok v téme: Veľa znamienok
sisulkaaa

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom materských znamienok. Počas dvoch rokov mi pribudlo strašne veľa materských znamienok, nie sú veľké skôr ich je veľmi veľa najmä v dekolte a na rukách. Esteticky mi to dosť vadí. Viem, že to spôsobilo nadmerné slnenie, ale chcem sa spýtať či poznáte nejaký prírodný liek na odstránenie znamienok. Počula som že kokosový olej niekedy pomáha aby sa už nové netvorili a niektoré údajne aj vyblednú po pravidelnom užívaní oleja. Ja by som si ich dala aj odstrániť ale bojím sa že mi tam zostanú biele fľaky, dal si z vás už niekto odstrániť znamienka s laserom? nezostali vám fľaky? ďakujem za odpovede :-)

ANGEL-DEMON

..ale to som mala také väčšie... ale tie čo su zarovna s kožou su vraj nebezpečnejšie a najčastejšie byvaju zhubné...na rozdiel od tych ktore su nad kožou... mne sa tiež robia nové stále... a bežne to neriešim, ale ako som teraz tuto temu objavila a teraz som si poobzerala ruky :-D :-D tak zas ich mam viac... na jednej ruke vyše 20 mám... predtym som nemala... zakaždým ich je viac... je to zo slnka...
čo už... rozhodne preto nebudem chodiť v lete s dlhými rukávmi..

ANGEL-DEMON

petronell... ja som si dala vybrat zadarmo 4, no potom spoplatnili od určiteho roku, tak za 5te som si uz musela zaplatit 10 euro na chirurgii... chod na kožné, povedz kožnej lekárke ze si chceš dať vybrať, ona ti da odporučánie na chirurgiu a tam ti vyberu ako som pisala už za 10 euro... kedysi bolo zdarma...

petronell

aj ja by som rad prispel .... keby som ich mal spocitat na celom tele tak ich mam tak 50 cca a od malicka mi to vadi dal som prec asi tak 3 a po jednom ostala jazva ako ked kedysi ockovali na ruke ... a ked som si volal nedavno do estetického centra tak pytali skoro 30 e za jedno? :O ja by som ich chcel prec tak 20 :D ale akosi pozicku na to brat nechcem neviete o nejakom inom sposobe?....
dakujem.

Jezkova

A preco ich je tak vela, no moze byt aj zo slnka, ale urcite je to hlavne dedicne, moja mama ich ma este viac jak ja, tak ja to mam po nej. Zavidim zenam, co ich nemaju, ci maju len par. No co uz narobim.

Jezkova

Ahoj, ja som si davala odstranit znamienka laserom, na tvari sa to vyhoji pekne, tam mi ziadne jazvy neostali, na krku to bolo horsie. Medzitym som ale zistila, ze na hojenie jaziev je uplne super biolampa. Mala som skaredu otvorenu ranu na ruke, ktora sa mi zapalila a hnisala, dlho sa nechcela zahojit. Bola som presvedcena, ze mi tam ostane skareda jazva. Zacala som na to pouzivat biolampu, pekne sa to odhojilo a neostala vobec ziadna jazva, ja teraz ani neviem kde som to mala! Viem, ze biolampa nie je zrovna lacna vec, ale je dobra nielen na jazvy, ale aj na kopec inych veci, takze je urcite dobre ju mat. Co som citala, na hojenie ran, aby neostali jazvy su dobre aj enzymy, napr. Wobenzym, ale toto nemam odskusane. Vraj to sposobi, ze pri hojeni bude telo vyrabat normalne kozne bunky, a nie jazvove tkanivo, co je vlastne zle hojenie - jazva nema funkciu koze. Ja sa chystam si na jesen nechat odstranit dalsie znamienka, tiez ich mam vela, tak to takto vyskusam, aj ten Wobenzym, aj tu biolampu budem pouzivat a verim, ze to dobre dopadne. Ked je jazva uz ale starsia, neda sa s nou robit prakticky nic. Jedine znova nechat vyrezat - ak sa da a potom sa o nu uz starat tak, aby sa to dobre vyhojilo.

analyn

Mne vacsie znamienka vyrezali, mensie vypalili, som spokojna, sem-tam po vacsich mi zostali jazvicky, avsak rozhodne vyzeram lepsie, ako so znamienkami. Znamienka sa odstranuju od konca leta do konca februara, slniecko nie je vhodne na hojenie jazviciek.

bezS_

ja rozmýšľam , že si dám asi vybrať aspoň 3 väčšie a tie menšie to nevadí :D mne to strašne vadí na tvári!! ach tiež by som rada vedela nejaké tipy...aspoň , aby trošku zbledli a zmenšili sa aspoň niektoré veď musí niečo také existovať na všetko možné existujú prírodné prípravky atď. a znamienka čo?

sisulkaaa

tak tak budeme krásne ako staré :-)))). ináč ja mám obdobia keď mi to vadí veľmi a potom cez zimu to až tak nevnímam. ale rada by som sa dozvedela ako aspoň predísť tomu aby sa mi už netvorili nové a aby mi ich zopár zmizlo :-)))