zvláštne prasknutá fľaša

Príspevok v téme: zvláštne prasknutá fľaša
mejv

Zdravím, mám dosť zvláštnu otázku. Môže fľaša s alkoholom prasknúť zvnútra? Mala som totiž pripravený darček pre svokra, ktorý nie je slovák- 2 decová dekotarívna fľaška so slovenským štátnym znakom a slovenskou slivovicou. mala som ju uloženú v skrini na starom domácom oblečení. od minulej nedele..miesto bez akýchkoľvek tvrdých povrchov alebo predmetov, ktoré by fľašu mohli rozbiť..dnes som ju našla prasknutú veľmi čudným spôsobom- zvnútra, alkohol vytečený..sklo nechýba, žiadne úlomky tam nie sú, len praskliny..alkohol sa predsa bežne skladuje v skle..nerozumiem tomu... trochu si to spájam so starým otcom, ktorý umrel vo štvrtok..alkohol bol totiž od neho..

ta3

okrem srandy, ja si myslim, ze to suviselo so smrtou stareho otca, v suvislosti so smrtou sa podobne tazkovysvetlitelne veci stavaju

mejv

www.slovakshop.sk mala taký uzáver ako táto, možno to bolo až príliš naplnené a ešte ten tesniaci uzáver tam spôsobil veľký tlak..no prišlo mi to dosť čudné vzhľadom na to, že nám starký odišiel...aj dosť smutné, lebo to bol darček aj od neho..

Deee

Možno tam uz bola prasklinka, chyba fľaše, nebolo ju vidno a ako fľaša lezala, mohlo sa to rozšíriť a puknut

mejv

bez srandy teraz :) može to len tak prasknúť? normálne tie praskliny väčšinou ani necítiť na povrchu ked sa dotknem prstom...sú zvnútra..