za psychologom nepojdem

hornet

Psychológ mi poukazuje ktoré dvere mám v živote otvorené. Poviem mu že premýšľam nad samovraždou ale to ho veľmi nezaujíma. Včera som si chcel vziať život, pohoda. Psychiater mi dá lieky, na moju otázku že čo mi je odpovie že som citlivá osoba. Takže si to myslím asi iba ja

lienolienka

a to ti vsetci psychologovia a psychiatri ,co si u nich bol, povedali ze uz je neskoro? alebo si si to len ty vyvodil ,ze ti uz niet pomoci?
ani ti neponukli ziadne terapie ,ci psychiater lieky?
nepoviem, keby si mal nejaku nevyliecitelnu chorobu tu nad tym horekovat, ale zle detstvo, vychovu ci sikanu si zazilo vela ludi, a aj vela ludi sa z toho dostalo,tak sa este nevzdavaj !

poslednegira

hornet- takeho cloveka ako ty by som rada spoznala. a som si ista, ze nie som jedina. si zaujimavy, takze ak tomu das sancu, najdu sa ludia, pre ktorych bude tvoja pritomnost nieco ziaduce, a po case mozno zacnu nieco znamenat pre teba..
A aj ked si myslis ze je nieco stratene, tak je to blbost, pretoze su ludia, ktori presli horsim peklom a teraz su stastni, aj ked to pre nich bolo stratene. Chapes, stratene pripady nie su.

malaanka

hornet,ako si si sám robil peklo?A nikdy nie je neskoro.Všetko potrebuje čas a ty si urobil veľký pokrok už len tým,že si vyhľadal odbornú pomoc.A to ti kto povedal,že je neskoro?Lekári alebo si to len ty myslíš?

hornet

jajka001

Kombinácia zakomplexovaného samotára, veľmi citlivej osoby, šikanovanie a ponižovanie počas školy, zanedbávaná výchova. Zvykol som si na zlý život, úmrtie jedného z rodičov to nezlepšilo a najhoršie že som si sám začal robiť peklo, iba tak som vedel fungovať

hornet

Tak navštívil som niekoľko psychológov, psychiatra a poviem vám že už je neskoro, malo sa to liečiť už od dectva. Už ako dieťa som si uvedomoval že nie som v poriadku, snažil som sa to zakrývať ako sa len dalo, aby som zapadol. Niekoľko rokov to pomáhalo ale teraz sa to prevalilo a je už neskoro, už sa neviem začleniť medzi ľudí... Chcem týmto trocha poukázať aby ste si viac všímali svoje okolie a nebáli sa pomôcť ak si myslíte že to niekto potrebuje

Deria

Vies, mne je to mozno aj preto nepochopitelne, ze sa hanbis ist k psychologovi, lebo ja zijem v Nemecku a tu je normalne ist k psychologovi. Naopak, mam pocit, ze tu chodi kdekto k psychologovi. Nakolko pracujem s ludmi, viem to, aj sami mi to o sebe povedali.

Deria

Tak to ja vobec nechapem....hanbit sa k psychologovi alebo k psychiatrovi???!!!! Hmmm?.... asi zle citam a co je na tom prosim ta na hanbenie, mozes mi povedat?
Paneboze, je to ako kazdy iny odbornik, stretava sa denne s roznymi pripadmi a ked uz o to ide, tomu najväcsiemu inteligentovi, ci vzdelanej, vysokopostavenej osobnosti sa stava, ze potrebuje pomoc tohto druhu. Povedala by som, ze mas prave malo sebavedomia, lebo sebavedomy clovek nema z toho mindraky, pretoze niet ani z coho ich mat! Tak si nenamyslaj vselijake sprostosti, bud prakticky a daj si pomoct! Ale vies, pomoct sa da len tomu, kto tu pomoc sam chce. Musis spolupracovat, ak to chces niekam dotiahnut, otvor sa, rozpravaj, rozpravaj ale nie tak nam, radsej tomu panovi od fachu!