Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
baybay1

Ahojte,mám 169cm a 65kg,sedavé zamestananie a málo času.Dalo by sa schudnút upravením stravy?Predstavu mám asi takúto...
Raňajky:cerálie s mliekom
Obed:Čo v reštauráciií ponúknu(klasika obed predjedlo a hlavné jedlo)
Večera:celozrný rožok a šumka napríklad
plus počas dňa na miesto sladkostí nejaké to ovocie a čo sa týka pitného režimu tak 3l denne keby sa mi podarilo vypiť.A teda začala by som športovať aspoň dva krát do týždňa. Čo myslíte??? podarilo by sa mi do pár mesiacov sa dostať na 58kg?

StanleyH

takze pre obe 2 ..
Ake musli,cerealie? sladene cukrom alebo nahradnym sladidlom? z oboch sa pripera.. takze ak, tak ovsene vlocky, tie maju zdrave sacharidy...obed v jedalnach je robeny lacno, same omacky a dochucovadla, takmer nic prirodne. Dobre ze sportujes. teraz ked je teplo skus si dat 2 kolecka okolo baraku na lacno pred ranajkami. Telo spaluje tukove zasoby prioritne. Pozor na nizkotucne mliecne vyrobky, su dosladzovane glukozofruktozovymi sladidlami a je odobraty dolezity tuk na stiepenie latok.

MetallicA

no chcieť som chcela aj ja....športujem denne vlastne, a mám stravu veľmi zdravú, minimum sladkého, 5 krát denne menšie porcie- to je šalát s rybou, banán s dyňou, musli s jogurtom, a tak. A po vyše dvoch týždňoch stále nič a pred tým som stále tiež chudla, nejedla som večere. Známa tak schudla 7 kg za mesiac a ja jedno, a to ona ani nešportovala ja už neviem čo so sebou! Dneská jem len zeleninovú polievku lebo ja už nechápem je mi z toho do plaču. tak robím všetko a nič, iná vynechá večeru, jedno kilo hned dole. BayBay aj ja som výškovo a váhou na tom ako ty.