len sex..

Príspevok v téme: len sex..
makarona

Obraciam sa na vás opäť s prosbou o pomoc. Som už nešťastná z toho, že keď spoznám nejakého fajn chalana, tak po krátkom čase zistím, že mu ide len o sex..Neviem, čo robím zle, či je chyba vo mne, alebo je to len blbá náhoda, zlý výber..ale všetci ma vnímajú len ako sexuálny objekt..Užiť si to áno, ale vzťah nie..Keď vidím kamošky, aké sú šťastné s ich chalanmi, ktorí ich majú radi a zniesli by im aj modré z neba, ako sa hovorí, je mi veľmi smutno, že mňa chcú akurát tak pretiahnuť a ísť ďalej..A to nie som žiadna vypatlaná husička..

hviezda01

makarona-ano,uz je lepsie...to bolo uz dost davno..:-)..teraz mam manzela a dve krasne deti,ktore mi robia radost,len mam obcas vycitky svedomia,alebo ako to nazvat,pretoze som mala v minulosti dost chalanov,co sa sexu tyka,a ja som bola pre manzela prva,a dufam,ze aj posledna..aj ked,..clovek nikdy nevie...prajem ti vsetko dobre..:-)

ana_bella

Bibi :) praveze ja nemam vobec skusenost s chalanmi 17-19, vsetci boli dospeli muzi. Najmladsi s ktorym som bola mal 21 , najstarsi 32, vacsina tak 28, a predsa chceli len sex..

bibi123

Jejda baby, vsak vy ste este iba zabky:O))) treba hladat starsich, alebo par rokov pockat. Mladi chlapci su zamerani len na sex, tiez sa musia vyblaznit, vyzit, pozabavat, aby potom mohli sekat dobrotu v manzelstvach, cize nehladajte si moc vazne vztahy medzi 17-19rocnymi chalanmi... Ja som vo Vasom veku hladala o 10rokoch starsich a jeden z nich sa so mnou trapi:O))) uz nejakych 9 rokov

makarona

Ja mam 19 :-). Áno, to veľmi dobre poznám..Ja som tiež skôr hanblivá, nikdy by som nespravila prvý krok sama, vždy čakám, že sa dotyčný bude snažiť si ma získať, zo začiatku tak niekedy aj je, ale potom akoby prestal mať záujem a je po všetkom peknom :-(.

ana_bella

makarona kolko mas rokov? ja 17 :) Mne je uz z toho strasne smutno, vsetky moje kamosky maju uzasnych chalano, su s nimi cely cas len ja som stale sama. Co z toho, ze po mne chalani vypiskuju, muzi ma balia , co z toho ked som stale opustena :( Pritom som skor hamblivy typ, nikdy nevyviniem iniciativu prva a nie som nejak moc vystredna..

makarona

Sureves - je mi veľmi sympatický tvoj postoj, pretože hádzať vinu na ženy dokáže každý hajzel, ale uznať si, ako sa správate vy k nám, to je ozaj výnimka. A ďakujem za radu. Hlavne na tej trpezlivosti musím popracovať, to je moja slabá stránka.

ana_bella - vitaj v klube :(. Mrzí ma tvoja zlá skúsenosť, ale ber to aj z tej lepšej stránky, že aspoň vieš, na čom si, o čo mu ide a neťahá ťa za nos. "Moji drahí" sa snažia tváriť, akí sú zamilovaní, ako ma zbožňujú, ale je jasné, že zbožňujú akurát svojho...Neznášam, keď je niekto neúprimný a zahráva sa s citmi toho druhého. Preto by som vnímala ako maličké pozitívum, že ti aspoň povedal pravdu, aj keď verím, že nie príjemnú :-(.

Sibeti - ďakujem pekne, aj a ti držím palce, nech vám to vydrží :-).

Matyo - nuž, je pravda, že nás vždy bude priťahovať niečo na zlých chlapcoch..ALE vieš, čo je horšie? Že tí očividní hajzlíci sú podľa mňa, prijatelnejší, ako tí kvázi slušní a úžasní, ktorí len všetko predstierajú..O to je to horšie, že to od nich nečakáme, že sa takto zachovajú..

Matyo

ale ale a keď máte dobráka, tak ho odkopnete, lebo je nudný a idete za kurevníkom. Také keci, že chcete milého, verného a slušného hovorte tam niekomu kto seno žerie :D

sureves

keby zeny boli take ako chlapi tak uz nezijem...cim viac tu citam prispevkov, tym viac sa zacinam priklanat na stranu zien....myslim ze maju ovela viac rozumu ako chlapi a suhlasim s tym ze väcsina chlapov su prasce....samozrejme aj medzi chlapmi sa najde normalny, ako aj medzi zenami zase stetky...( pubertiacky neratam, tie nemaju ani rozum ani sebauctu...)...Väcsinou....

sibeti

ahoj,prave kvoli tomuto so mrada,ze uz mam chlapca,ktorý m iej vsetkym.prave kvoli tomu,ze je taka cudna doba a nie je mozne najst normalneho chalana.drz ti palce

ana_bella

Presne takuto temu som zalozila aj ja s nazvom : Ide vsetkym len o sex alebo tak nejak. Hovoris mi z duse, tento rok cca od septembra som si zacala s mozno 20 chalanmi, pri kazdom som myslela ze by to uz mohlo byt vaznejsie, ale vzdy to nakoniec skoncilo stym ze mi povedali ze oni nechcu vztah, iba sex. Najviac ma to dostalo teraz nedavno, mam romanik s jednym uzasnym chalanom, je to krasny slusny mudry chalan, mame spolocnych kamaratov. Je mi s nim uplne uzasne, ale co z toho ked mi vcera povedal, ze nas chce brat nezavezne? ale vyspat sa so mnou moze, to mu nevadi :(