už ho nechcem, ale nedokážem ho opustiť

Príspevok v téme: už ho nechcem, ale nedokážem ho opustiť
Lenulienka.

Frajer často odchádza na chaty s kamarátmi, ktorí mu ešte k tomu dohovárajú aby sa so mnou rozišiel. Vždy sa mi to nepáči a vždy sa pohádame. Často pije, aj keď má na to vek(18) ale keď som takto piť s chalanmi, dozvedela som sa že hovoril niečo také čím si chcel šplhnúť u kamarátov ale mňa sa to dotklo, bolo to naozaj osobné, a týkalo sa to nášho sex. života. (3 orgazmy, ešte ju aj vy.... a furt je nespokojná) Jeden z chalanov mi to hovoril keď som s nimi bola vonku, môj frajer tam nebol lebo je na chate s kamarátmi, cítila som sa naozaj ponížene. On je môj prvý, ja jedny z mnohých. Neviem mu už teraz dôverovať. Som veľmi hanblivá aj čo sa týka toho sa pred ním vyzliecť, a keď si spomeniem že to vravel pred viacerými. Ja viem je to len hlúposť, ale strašne sklamal moju dôveru... napíšte mi ako by ste vy reagovali..

lost

Lenulienka.

nerad pisem niekomu nech sa s niekym rozdie, alebo ho posle niekam, to je prilis silna kava, ale...

tik, tak, tik tak, tik tik, tik tik, ...

cas bezi.. nezastavitelne.. uz ho nikdy spat nevratis.. ja som tvoje roky presedel za pocitacom, niekto ho prepil, niekto ho prefajcil, niekto pregembloval a niekto predrogoval... no a niekto zainvestoval cas do zleho kamarata, zlu kamaratku, zleho partnera..

sice to pridava SKUSENOSTI, ale z tych sa mame poucit uz hned pri prvej prilezitosti...

tak na tvojom miest by so mto riesil ultimatom.
BUD sa prestane spravat ako decko ALEBO konecna..

predsa len, treba si uvedomit ze 18 *UZ* NIE JE vek na blbosti. bezny 18 rocny muz MUSI byt schopny uzivit svoju rodinu a ni pit ako 13 rocny. to je ta dnesna doba, ked sa aj 22 rocny spravaju ako 15 rocne deti, proste zabava a zabava.. oblbovaky, sama zabava a ziadne starosti :)
je to sice relativne, avsak ak v niekde v afrike uz 15 rocny chalan uzivi celu svoju rodinu, lebo otec uz nezije, tak mi pride ultra-extremne-hyper smiesne ked 18 rocny slovak si povie "ale ja som este mlady"
mozno tak mentalne..
trosku som odbocil, ale toto nenavidim, hlavne dalej na zapad, ked aj 20-22 rocny chalani su ako totalne deti.. (USA, UK a ine) lebo sa im dobre zije (z rodicov a na dlh)

nehovorim ze zabavu zahodit uplne za hlavu, tak ale existuju dolezitejsie veci ako zabava v 18tke, pretoze potom v 35tke bude nariekat aky ma blby zivot a aky nespravodlivy je k nemu svet..

VSETKO si to, dovolim si tvrdit, odnesu jeho deti.

ale kedze ma "len" 18, stale je tam sanca na zlepsenie.. no mala by byt len jedna jedina - prva a posledna.. pretoze tam vonku je mnoho 18 rocnych ktori vedia co chcu, len su menej napadni :)

xantipkaR

Pošli ho do riti...nemá zmysel pokračovať, máš na viac ako na nejakého chruňa čo si potrebuje zvyšovať ego, keď si ťa neváži načo ti je nie si handra...

blondula

aj ked je opity,nema pravo o tebe takto hovorit ! je nespokojny a nema ta uz rad ! vykaslala by som sa na neho a este by som mu tak vynadala,zeby na to nikdy nezabudol ! nie si hadam az taka hlupa aby si si udrzala takehoto tulpasa !!! si mladucka a ver mi,ze si najdes casom takeho priatela ,ze sa sama budes cudovat,ako si mohla chodit s takymto debilom !!!

zahorak

začni aj ty ako on roširuj že je neschopny ta uspokojit lebo je stale ožraty uvidš ako sa zmeni a potom mu daj kopačky aby dostal rozum majster sveta ,,,

sureves

ja by som toto o priatelke nehovoril a mozes srat na to, ze je mlady a potrebuje sa vychvalovat, ked nema k tebe uctu...odkopni ho, zachovas si svoju hrdost a hodnotu, jemu ukazes ze je dement, ktory si ta nezasluzi.....ked s nim budes dalej, budes sa dalej trapit....

Deee

Chlapec je ešte mladý a dvíha si renomé u kamosov kadejakymi kecmi...chlapi si medzi sebou kadeco nataraju, len je veľká škoda, že si neuvedomuje, že ta tým zranuje, a tiež v akej partii to hovorí...nuž riadne by som sa hnevala...
Podľa mna ti tento vzťah vobec nevyhovuje, ste povahovo rozdielni, ty by si mu dala prve posledne a on ta berie ako samozrejmost...

Deria

Ak ten tvoj frajer siri o tebe take intimnosti, tak je obycajny chruno.
Ak je on tvojim prvym, hrozi, ze mu mnohe veci tolerujes, on s tym pocita a preto si dovoli casto chodit kdekade a ozierat sa. Nechcem ti brat iluzie ale z toho uz pekny vztah tazko bude. Vo vasom veku by ste mali vychutnavat lasku romanticky a nie tak, aby si ho vyckavala, kedy pride z chlastacky a este sa trapila, ci to je pravda, ze to o tebe hovori. Ak raz spoznas chlapca, s ktorym budes mat okrem dobreho sexu aj krasny, harmonicky vztah, potom zistis, co je skutocna laska. Ja som tiez myslela, ze je to ten pravy, lebo bol moj prvy a cez to vsetko som sa s nim dokazala rozist. (Mala som iny dovod.)Bolo to velmi tazke, preplakala som cele dni a noci, on mi volal, pisal, bolo tazke odolat ale nepovolila som. Dnes som rada, ze som to zvladla, skutocne to nebol ten pravy. Daj na svoje srdce ale nezabudaj na svoj rozum!

hmmmmmmmmmmm

pozri,to kludne mozu byt len keci, co hovori kamarat,alebo moze zvelicovat .a ak je to ozaj je pravda,preco by si ho nedokazala opustit?ved je to zbabelec...nezasluzi si ta a ty si nezasluzis/ako nikto/byt ponizovana!