chcem mu byť oporou, no som zlá

Príspevok v téme: chcem mu byť oporou, no som zlá
7salamandra7

s priateľom so už dosť dlho, plánujeme spoločnú budúcnosť a veľmi ho milujem a aj on mňa samozrejme. Je to tak dobrý človek akého som skutočne ešte nikdy nikde nestretla, pozorný, milý a starostlivý, nepije a nefajčí a proste takmer dokonalý, každý má svoju chybičku..., lenže čo ma trápi, sú moje paranoidné predstavy. Totiž pred pár rokmi zmenil prácu,teraz robí s ľuďmi a je to veľmi stresujúca a psychicky náročná práca, potrebuje aby som mu bola oporou aj ja, nie len on mne a tak som mu sama navrhla (keďže spolu ešte nebývame, lebo som na VŠ), aby si našiel niekoho s kým by si išiel zašportovať, alebo len tak na čaj a podobne. Tak sa aj stalo, našiel si nejaké kamarátky a ja som začala žiarliť, pritom nemám na čo. Začala som vyrábať hysterické žiarlivostné scény (možno preto, lebo už sa kedysi stalo, že ma skoro podviedol s inou, ale našťastie k sexu nedošlo, to už by bol koniec, to zas bolo jedno iné ťažké obdobie kedy som bola apatická, bola som na tom psychicky zle a odmietala som sex, on mal veľmi veľa stresov z práce a z rodiny, ale to sme už prekonali, proste sa stalo...), navrhovala som mu rozchod, on bol zo mňa veľmi smutný, no aj tak ma neopustil, teraz je to už lepšie trošku, snažím sa, lenže do toho moje depresie, čo je zas ďalší problém. Veľmi by som sa chcela v tomto zmeniť, ale neviem ako, chcem mu byť oporou, viem, že to potrebuje a nechcem byť viac naňho zlá.

EllaForman

To co jej tu pisete?
Je uplne jedno ci ma kamaratky alebo kamaratov.

Dolezite je aby sa k nej vzdy rad vracal, aby sa na nu tesil, aby mu bola oporou a chapala ho.
Ked bude robit sceny a nicit mu nimi zivot, sama ho od seba \"odstrci\".

Zivot nie je len o prilezitostnom sexe a podvadzani, ale o porozumeni a vzajomnej dovere.

A to by mala mat na pamati kazda z nas.
Ked sa bude priatel/manzel vracat domov k zakomplexovanej, nestastnej, podozrievavej zene tak jednou z veci co mu pozdvihne naladu bude prave bezstarostna, optimisticka a vzdy dobre naladena kamaratka.

elsa5.5

divné je že ide s kamarátkami na čajíček s kamarátom môže ísť niekde inde ale pustiť ho z dievčatami na čaj je dosť riskantné nemyslíš?môže sa mu nejaká zapáčiť ked už raz ťa chcel podviesť..

7salamandra7

tak boloby trošku divné, keby išiel s nejakým kamarátom, ktorých vlastne ani nemá, na čajíček... veď práve, my sme vždy spolu, keď nie som v škole alebo na brigáde, ale on nemá víkendy volné, máva služby hocijako, práve preto toto všetko... snažíme sa ako to len ide, lenže očividne ja nie som ok

elsa5.5

mohol si nájsť aj kamarátov prečo kamarátky?Ty si mu predsa nepovedala aby išiel na čaj s kamarátkami to by vadilo každej žene:)tak mu zasa povedz aby si našiel kamaráta,alebo vymysli nejaký program Ty a chod s ním niekam von..