Nezáujem..

Príspevok v téme: Nezáujem..
ja1

ahojte. mam priatela, o mesiac sme spolu 3 roky. Zacinam mat pocit ze prestava mat zaujem o cas straveny so mnou. Nebyvame v rovnakom meste, ale nie je problem prist vlakom ci autom. Casto sa stava ze ked sa ho spytam ci pride, tak mi povie ze sa mu nechce alebo s takou nechutou a znudenostou povie ze mozno. Nie sme spolu kazdy den, a nevadi mi to, ja k nemu chodim na vikend, ale obcas aj cez tyzden by som ho rada videla. Kedysi chodil za mnou pomaly kazdy den, ked len na otocku.. Vychadzame spolu dobre, nehadame sa casto. Viac menej pekny vztah, az na ten jeho nezaujem v poslednej dobe..Vie niekto poradit co robit? Ma vobec vyznam nieco robit?

ja2

Dakujem za rady. O byvani sme sa uz bavili viackrat, dokonca to on navrhol prvy, chceli by sme spolu byvat tak o rok zhruba. Ja musim najskor nasetrit nejake peniaze, pretoze som dlho nemohla zohnat pracu, tak nic nemam a prizivovat sa nechcem.Preto bol vlastne moj napad odlozit to byvanie az o rok. Mame obaja 27 rokov. A ci sa nas vztah niekam posunul? Po pravde, neviem... To neozyvanie sa vyskusam. Aj ked zase ja nie som taka ze by som vyvolava v jednom kuse, ale skusim to, dakujem :) Ak niekoho este nieco napadne tak sem s tym :)))

Excita

Neviem kolko mate rokov, ale za 3 roky, co spolu chodite, posunul sa vas vztah niekam?
Najskor by si ozaj mala skusit neozyvat sa ako prva ty, aj ked to pre teba bude tazke vydrzat. Take riesenie je vsak kratkodobe. Podla mna ak to nedate na "vyssi level", presne ako pise smailiQa napr. spolocnym byvanim, tak je jasne, ze casom zacnete mat obaja myslienky typu "naco sme vobec spolu? ma to nejaky vyznam? co bude dalej?" a pod. Nehovorim, ze ihned mate spolu zacat byvat, no urcite kazdy z vas ma nejake predstavy o buducnosti a ked ste spolu 3 roky, je najvyssi cas sa o nich porozpravat, ci sa zhoduju. :)

xxx12345

presne tak...proste sa na chvíľu odmlč, potom sa ozývaj len heslovite, len ak sa vyslovene na niečo opýta...docvakne mu, že sa niečo deje a ak aj nie, tak zrejme o ten vzťah nestojí, akokoľvek to ty budeš siliť