ako to mám povedať?

veronicka2

pozri nevieme o co ide a preto nevieme povedat ci jej to mozes povedat alebo nie, ak je to daco vazne tak povec a ked mas len kvasinky a si z toho v soku ze co to je (lebo si to este nemala) tak jej to nehovor to ma kazda zenska...do jednej a za tyzden to mas prec.

odpovedam

ved ku gynekologovi mozes ist aj sama. zatial mame hovorit nicnemusis. Chod k lekarovi, on ti da papierik a ten daj mame, nech si precita. Snad jej potom dojde, ze mas problem a sama zacne rozhovor...

veronicka2

je to mama a je to zena....musi to chapat, ak by si to musela povedat ocovi tak to je ina rec, ale ona vie co ten zensky organ moze robit a aj ako moze ochoriet...
je pravda ze niektore to nechapu (resp. chapu ale nechcu si to pripustit ze sa to mohlo stat) normalne jej to oznam. alebo nam povec o co ide a my ti skusime vymysliet formu ako na nu.
kazdopadne jej to povec....je asi aj jedno ako ona to casom prezije. a ked je to fakt zdravotne tak sa ti neoplati nieco tajit...minule bolo v modrom z neba ze chlapec mal nador na semenniku a tajil to az do vtedy kym neumrel a nikto nevedel o co ide...fakt sa ti to neoplati nic tajit pokial ide o zdravotny dovod.