Nesustredivost

Príspevok v téme: Nesustredivost
kiksa

Ahojte,
mam problem sa sustredit uz dost dlhu dobu a neviem, ako to riesit. Ono, neviem ci sa mi to podari dostatocne vystihnut a opisat.
Nieje to take klasicke nesustredenie sa, ze sa nieco ucite a neda sa vam na to mysliet lebo vam chodia po rozume ine veci. Toto je .. neviem. Ako keby to pramenilo niekde zvnutra, nie tak celkom psychycky, skor fyzicky. Citim zvlastny pocit v bruchu, stale na to myslim, lebo to nesustredenie ide akoby odtial, neviem to popisat. Vkuse menim polohy, nevydrzim sediet, stale sa vystieram, zhlboka dycham, stlacat si brucho, proste je to zvlastne. V noci koli tomu nemozem zaspat. Nejde o nijake problemy s vyprazdnovanim, alebo so zaludkom alebo cim, jednoducho sa akosi nedokazem uvolnit a neviem najst pricinu.
Moze ist o nejaku psychycku poruchu? :/ alebo ?

hmmmmmmmmmmm

no tak chod k dr na vysetrenie, mozno mas nieco s traviacim predsa,alebo mozno chrbtica.a mozno vegetativna dystonia, to je nerovnovaha vo vegetativnej nervovej sustave, ktora riadi mnohe zlazy a hormony.najprv treba vylucit fyzicku pricinu a potom mozno "obvinit" psychiku..