Hlbka vaginy-sex

Príspevok v téme: Hlbka vaginy-sex
lolec

Chcel by som sa spýtať aká je hlbka normalnej vaginy? Obávam sa ,že mojich 15cm nebude stačiť. Bývalá ju mala tak na prst cca 8cm potom už som cítil krčok.Ale ona mala výšku 150cm. a teraz moja priatelka meria cez 170cm.. tak neviem či mojich 15bude stačiť. Ked pozerám porno tak tam sa im vojde aj 25cm a nič.

dominik bucko Nmnv

ahojte ja mam celkom maly penis ma okolo10cm ale moja priatelka si nestazuje a staci je to. tiez som sa pred prvym sexom obaval ale nakoniec som to zvladol a myslim ze je spokojnost obojstrana

Peter 30

Lolec ako diplomovaný zdravotní brat

ti môžem potvrdiť že netráp sa tým lebo

predná stená ma cca 7 cm
zadná stena má cca 9 cm

Čo sa týka porna never všetkému čo vidíš len toľko k tomu .

Súhlasím s odpovedam : ale nemôže sa porovnávať milovanie s pôrodom dieťaťa hlavne keď niekto o tom nič nevie tak radšej nech ani neradí.To môže na hoc akých podivných forách ale nie na zdravie.sk ďakujem za to .
dieťa sa vyvíja v maternici. A pôrod je veľmi bolestivý pre ženu. Ale to by bolo tu nadlho o tom pôrode :).

Dnes som videl toto vlákno tak preto po tak dlhej dobe som odpísal

25 OR 6 TO 4

Nie je rozhodujúca hĺbka vaginy. V odborných publikáciach sa udáva 9 cm. Váš rozmer je nad europsky priemer 14,2 cm. Mnoho žien muž uspokojí aj tzv. francuzskym spôsobom, teda orálne. Žiaľ hodne mužom sa uspokojenia nedostáva a považujú to že väčšiu slasť ako klasický spôsob. Ani výdrž žien nemá obmedzené hranice. Je to individuálne. Naviac ako hovoril český herec Vojta, muž má dvanásť inštrumentov na uspokojenie partnerky, desať prstov, jazyk a pohlavný úd.

janekMY33

Priemerna dlzka penisu je 15 cm a priemerna dlzka vaginy je 20cm to znamena ze na Slovensku mame 12,5 km zbitocnych vagin

janekMY33

priemerna dlzka penisu je 15 cm a priemerna dlzka penisu je 20 cm tak to znamena ze na slovensku mame 12,5 km zbitocnich vagin

Soterion

Ja viem, ze som to napisal trochu sprosto, len som mu chcel dat najavo, nech sa takymi hovadinami netrapi. Ano zena potrebuje citove uspokojenie tiez (niekedy aj viac) ako sexualne a to tiez musi pochopit.

odpovedam

soterion, sorry, ale napisat taku hlupost, ze do vaginy sa zmesti cele dieta je trosku hlupost ;-). Dieta sa vyvija v maternici a pri porode potrha zene porodne cesty. takze az tak "v pohode" to pre zenu nebude. Neporovnavaj tehotenstvo so sexom.

Lolec, kazda zena je ina. Niektore citia bolest, ak ma partner 15 cm, ine nemaju problem ani pri 20cm. Podla vysky partnerky to tazko urcis. Treba to vyskusat a potom uvidis, ci jej to vyhovuje alebo nie. Tiez never vsetkemu, co vidis v porne - tie zeny to jednak robia pre peniaze, mnohe si to vobec neuziju a jednak pouzivaju anestetika, aby tu bolest prilis necitili ;-).