PARANORMAL ACTIVITY

Príspevok v téme: PARANORMAL ACTIVITY
trachei

nekritizujte za cudesny nadpis, prosim, len som chcela uputat vasu pozornost, aby sa mi dostalo viac rad...

neviem, co mam so sebou robit a zacinam pochybovat o tom, ze mam zdravy rozum

mam priatela, miluje ma- viem to, pretoze ma velmi dobre srdce a kazdym skutkom mi to dokazuje.. takisto po mne aj velmi tuzi, co sa sexualnej stranky tyka.. stokrat mi moze povedat, ze miluje moje prsia a mna celu.. no vzdy, ked vidim nejaku vysportovanu ci umelu zenu, chyti ma velmi neprijemny pocit, moje sebavedomie klesa pod nulu a chyta ma velka nenavist voci mojmu telu.. v takych chvilach zacinam pochybovat, ze mojho priatela naozaj pritahujem

a k tomu vsetkemu som prehnane ziarliva.. staci, aby isla okolo nejaka zena a hned sa s nou zacnem porovnavat a ked usudim, ze je krajsia ako ja, klesne mi nalada a zacnem upodozrievat priatela, ze ju okukuje (aj ked to tak nie je)... no samozrejme mu nic nevycitam, len moje oci su smutne

za moje nizke sebavedomie mozu zazitky z detstva, kedy sa mi zvykli vysmievat za to, ze som tucna.. od tych cias som, samozrejme, zzenstela a schudla.. sice uz niesom buclate dieta, no stale som zena s kilami naviac- a tak by to aj malo byt.. mam trojky prsia, krasne dlhe vlasy po zadok, ktore mi zavidia mnohe zeny, zeleno-modre, nezvycajne oci, do ktorych sa utopili uz mnohi znami.. a nadejnu tvar na fotomodeling- dokonca sa ma nasla jedna agentura a chce so mnou spolupracovat... NO NAPRIEK VSETKEMU JE MOJE SEBAVEDOMIE VELMI NIZKE!!! PROSIM, AKO SA ZBAVYCH TYCHTO BLOKOV V MOJEJ HLAVE?!!!

trachei

bibisa:
nie som namyslena... to ani zdaleka nie, len niekedy dokazem velmi dobre ocenit svoje kvality(hlavne na fotkach)-vtedy je vsetko v poriadku...ale potom pridu chvile, kedy sa povazujem za odpad, a prave preto zacinam pochybovat, ze mam zdravy rozum

blondula:
je mozne, ze mat tvoj problem, citim sa ovela horsie, takze ta lutujem... no nemyslim si, ze mas dovod byt nestastna

milovna

minet s tebou suhlasim co si napisala,ze slaba kritika neuskodi,tie co su na to haklive,tak chcu zit v neuprimnych slovach.ja si cenim,ze moj manzel ma vie aj pochvalit,ale zaroven mi aj povedat ze sa mu nepaci.najprv mi to vadilo na zaciatku,pretoze muz ma milovat vsetko na svojej zene,ale moj muz mi vysvetlil,ze keby to mal vzdy tak vraviet aj keby to nebola pravda,klamal by mi.co ma pravdu.nic nieje vzdy dokonale.radsej nech mi to povie a ja to mozem zmenit,akoby mi len vypraval ze je vsetko krasne a po rokoch mi zacne zahybat.taka je pravda.treba si dat dole ruzove okuliare.

Minet

bibisa
:-) napísala som to veľmi polopatisticky. V tej chvíli to znie úplne inak. Viem že nie som dokonalá a som rada keď mi niekto neťahá medové motúzy popod nos. Viem uznať kritiku.

blondula

aj ja som "kraska nevidana" :DDDDD ale skor mam opacny problem,ze zenske pokukuju po mojom priatelovi :-( ... beriem to normalne,lebo on si stale vsima len mna,neustale ma drzi za ruku,objima ma,bozkava...ale zase ked nejaky chlap pozera na mna,alebo sa nebodaj otaca,to ho uz vytaca a sa hneva :-( ved aj mne dobre padne ak sa na mna nejaky chlap pozrie !! je ziarlivy....

User_37597

fuuuuuha Minet...ked ti chlap povie ze si pribrala ze mas nieco zo sebou robit tak to je s citom?
ja neviem ale keby mne povie moj partner ze prepac ale pribrala si a moc sa mi to nepaci tak by som ho poslala kade lahsie! :D
to by som nepovedala ze to je zdrava kritika..no ale je to len moj nazor :)

User_37597

no neviem ako ty ale precitaj si co si napisala na konci:

"mam trojky prsia, krasne dlhe vlasy po zadok, ktore mi zavidia mnohe zeny, zeleno-modre, nezvycajne oci, do ktorych sa utopili uz mnohi znami.. a nadejnu tvar na fotomodeling- dokonca sa ma nasla jedna agentura a chce so mnou spolupracovat... "

ja mam skor pocit ze sebavedomie mas a ze si aj velmi dobre uvedomujes ze si pekna ale podla mna ty len stale potrebujes aby ti to neikto hovoril.ale s toho uz potom neni normalne sebavedomie ale rovno namyslenost.
kazda zena sa porovnava z inou kazda okukuje druhu,ohovara,lamentuje atd.aj ja niesom ina.aj sa pozriem po babe kt ide po ulici aj ja tak trosku "zavidim" ale snazim sa nieco robit preto aby som aj ja bola na mieste tej co ju okukuju.
bohuzial ten kto nema dane byt nadherny,uspesny,inteligenstny a velmi vynimocny celi zivot-nech bude robit cokolvek nebude taky.
mas priatela a to je hlavne.takze sa nezatazuj inymi babami.snaz sa trochu na sebe popracovat a budes sa citit aj ty lepsie.

Minet

Viem asi ako sa cítiš. Prežívam niečo podobné. Vždy aj keď mi chalani hovorili, že vyzerám dobre, stále som chcela hlavne chudnúť a robila som so svojou stravou hrozné hovadiny. V mojom prípade mi tieto pocity zmenil môj terajší chalan, ktorý nehovorí, že som pekná stále ale vie mi aj povedať že som pribrala a mohla by som so sebou niečo robiť. Niekedy je zdravá kritika aj na niečo dobrá. Začala som brať svoje telo ako nástroj na to aby som sa mu páčila a funguje to. Keď sa na mne niečo zmenilo a jemu sa to nepáči s citom mi to povia a ja viem tak na čom som.

AdamKrt

Mozno by pomohlo, keby Ta priatel oplodnil :) Lebo ozaj rozmyslal o somarinach. Kazdemu muzovi sa ine pacia.

Myslis, ze muzom sa pacia viac umele vychrtliny ? By si bola prekvapena, kolko muzom sa paci zena, ktorej netrcia rebra, ktoru mozu za co chytit. Proste krv a mlieko a nie koncentrakove anorekticky.