Existuje farba na vlasy ktora sa nevymyva???

Príspevok v téme: Existuje farba na vlasy ktora sa nevymyva???
lavazza01

Už ma nebaví farbiť si stale vlasy, chcela by som svoju farbu, mam take hnedo špinavy blond. Rozmyšlala som, že si nafarbim farbou podobnou mojej, ale mam skusenosti, že sa to vymyje za mesiac(aspoň mne), a vobec to neni take ako na začiatku. Existuje vobec nejaka farba na vlasy, ktora ostane taka ako na začiatku a nezačne sa vymyvať??? Surne :(.. aj od kaderničky je mi jedno, ale ak by bola, hned si ju zadovážim.

lavazza01

práveže mi to neni jedno, snažím sa o ne stara´t mam šeliake balzámy kondicionéry, dávam si olivový olej, ako su už lepšie, ale bojím sa že keď si ich zasa nafarbím že sa zasa poškodia.. a aj sa pravidelne podstrihujem

User_37597

treba sa ostrihat.a nemelirovat a snazit sa pocuvat vlasy rovnako ako aj telo.ak vidis ze sa mastia kup si sampon na mastne ak ze su suche tak na suche a olejceky ktomu.ak mas pocit ze ti vypadavaju kup si zinok.ak chces aby sa menej stiepili nevystavuj ich velmi velkemu teplu,ces ich od koncou smerom hore,nedavaj si ich casto do gumicky,pouzivaj raz za mesiac aspon jednu kuru.
vzdy sa da najst sposob ako pomoct vlasom.ale ak si jedna z tych kt si povie ze chce mat krasne dlhe vlasy a je ti jedno ze su od krku po zadok rozstiepeny tak ti neni pomoci.kazda akcia ma svoju reakciu ;)

User_37597

vies ono su naschval takto vyrobene farby na vlasy..predstav si ze by si si dala na blond vlasy ciernu kt je trvala a nezmyva sa.co by si potom robila?vies ake by boli bohate studia kde stahuju farbu z vlasov? :D
vsak by sme my zeny tam chodili ako do obchodu kazdy den.

User_37597

to mas jedno aka znacka...vsetky sa zmyvaju lebo ani jedna nevydrzi dlho na tvojom pigmentovom zrniecku vo vlasoch.kdez to ked si nanesies melir dostane sa priamo do vrstvy kde su pigmentove zrniecka a prefarby ich dlhodobo.az pokial neostrihas vlasy.

lavazza01

Ale veď predsa musí sa to nejak dať, ja som pozerala našla som take farby že Logona napriklad, prirodná farba, to aj tá sa zmyva?

User_37597

no ak by si chcela zafarbit melir co je blondavy tak by si musela dat na neho taku nejaku stredne hnedu az tmavo hnedu aby ked sa to z neho zacne vymyvat aby to malo farbu taku ako by si chcela.ale to by si zas mala zafarbene aj svoje vlasy kde nemas melir a tam by to vyzeralo dost tmavo.tak by si mohla skusit napr farebne tuzidlo..aj to musis sice kazde 1-2umytie nanasat na hlavu ale myslim ze je jednoduchsie dat na vlasy tuzidlo kt neskodi vlasom v takej miere ako melir a farba,nanasanie trva asi tak 5 minut a potom uz len fukanie.kdez to ako som spomenula farba da sa povedat dost skodi vlasom a nanasanie je teda urcite viac ako 5 minut a potom este umyvanie a fukanie.

lavazza01

veĎ to lebo ja som chcela že by som si dala niaku taku farbu , a potom už by som si nehala normalne rásť svoje, a už by som sa nefarbila.. :( ale keď sa to tak nedá :( ach jo neviem čo mám robiť...chcem strašne dlhé vlasy, a farbenie tomu moc neprospieva, teraz mam melír, a chcela som že nato dám taku hnedú ako mam.. ale to sa vymyje dosť zle podla mňa...kedže pod tým by som mala melír

User_37597

vsetky farby sa po case vymyvaju.nenajdes taku kt by sa nevymyla jedine ak by si si odfarbila-to sa isto nevymyje :D
bohuzial na takom principe su zalozene farby-vymyju sa,vyblednu.