a zasa je tu jar - zbieranie byliniek

poliewoocka

Ja sa chystam na materinu dusku:)) chcem natrhat co najviac, u nas sa strasne rychlo vypije ten vonavy cajik:)

Merlinka

Ja idem na zihlavu. Som citala jeden motivacny clanok, ktory ma super nastartoval - na -odkaz odstránený-
Chystam sa na tyzdnovu ocistnu kuru, kazdy den budem pit zihlavovy cajik, juj tesim sa

samko r.

Ozaj, však hadičky dostať kúpil v lekárni. A keď nie, kúp si ich v mototechne, len si zober starú hadičku, aby vedeli veľkosť.

aljoska

To sa ani nepýtaj,to sa neodvážim napísat ako dlho bol po záruke.Ale neboli to mesiace.A keby som umrela aspon by som vedela z čoho.Len druhí by nevedeli.

aljoska

Tak aspon na niečo je dobrý.Ja som kúpila u nás v špitáli,predávala jedna,ale mám pocit,že povod má tiež v Polsku.Popraskali mi tie hadičky,vidíš,ale to sa dala nahradit.Len treba chciet.Lúčim sa,idem sa s prepáčením vygrgat a obliekat a smer práca.Kuknem až večer ked sa vrátim.Prajem pekný zbytok dna.

samko r.

Ako dlho bol po záruke? Ináč Harmanček, repík a aj tvaroh mi robia stračnú kyselinu. Po vypití šialky čaju z repíka mi vyletí tlak hore ako šľak. Podporuje totiž tvorbu žal. štiav.

samko r.

U nás je už žltý. A tlakomery ako správny hypochonder mám 3! Jeden som kúpil ešte za života pre nebohú mamu, druhý mám z Poľska,oba sú pažné a tretí na uľahčenie merania som si kúpil v tescu zápästný, ale stojí.... vieš začo. Ten ruský a poľský sú dobré, len ten poľský je troška taký labilnejší. Made in Russia Nr.1!!! Ozaj a môžem ho použiť aj v sebaobrane. Taký je ťažký.

aljoska

Pila som harmanček,repík.A jedla som len varenú ryžu so zeleninou,mám jej dost na určitý čas a kúpila som tvaroh a ten som si dala len tak s hrozienkami.A to ti mi urobilo dobre.A priznám sa vypila som preexpirovaný Anacid, ale už som ho vyhodila.

aljoska

Jajaj,ako správny zdravotník nemám ani tlakomer.Mala som,rozpadol sa,musím zohnat nový.A stresy nejako teraz nemám,aspon také výrazné.Ja si myslím,že to sposobil ten cesnak.Tak sa už len chodím pozerat aký je pekný.