Knižka CHATRČ

AnOnYm98

Ja som konkrétne tú knihu nečítala ale čítala ju moja sestra.Kvôli samým názorom čo ich bolo naozaj vela v tej knihe som si myslela že to bude naozaj dobrá kniha ale hrôza.začiatok bol vraj dobrý,napínavý ako hladali to dievča( takú knihu by som si aj prečítala ak poznáte poradte prosím) ale potom to bol prepadák.Iba tam riešili toho boha a strašná nuda to bola.

alenka98765

Ja som už prečítala viac ako polovicu a musím povedať, že síce neverím tým okolnostiam, za ktorých sa to tam odohráva, ale pohlad na Boha sa mi zmenil. V tom dobrom slova zmysle. Pretože, keď sa sústredte na to, čo hovoria, a na maličkosti, ktoré robia, tak je to super. :)

joni_

ja som ju precitala celu a kludne by som ju precitala znova, mne sa pacila. Vela poucnych veci, samozrejme som tam nenasla uplne vsetko o krestanskom zivote, ako niektori tvrdia. Je to len urcita ukazka zo zivota jedneho krestana, ukazka ako sa vyrovnaval so stratou vlastneho dietata a myslim, ze clovek co preziva tiez nejake straty v zivote, alebo kto hlada blizsi vztah s Bohom, tak v tejto knihe najde vela zaujimavych a poucnych momentov. Mna osobne zaujali hlavne veci, na ktorych som si uvedomila, aky skresleny je moj pohlad moja predstava Boha. Boha uzatvaram do nasich ludskych schopnosti a moznosti a pri tom On je ovela viac ako clovek, neda sa zrovnavat s clovekom. Je tam kopu obrazov a niektore sa nedaju brat celko vazne, ale kniha ako celok mne dala hodne. Ale nie kazdemu sa musi pacit, to je jasne a myslim ze nic nezvycajne.

gymnazistka

Som velmi rada, ze sme viaceri so zmiesanymi pocitmi a konecne sa necitim ako citatel - ignorant. Ja som si na knihu setrila z vreckoveho par tyzdnov. Mala som velke ocakavania, pocula som len same pozitivne ohlasy. Naozaj ani jeden negativny. Knihu som ani nedocitala, ostalo mi asi 20 stran. Bola som velmi sklamana... Aj ja som veriaca a myslela som, ze sa touto knihou moja viera prehlbi, otvori nove obzory, ponukne podnety na premyslanie, uvahy... Skoda.

anonymka....

ja som z viacerych stran pocula ze brutalna kniha, iked na zaciatku clovek nechape ale ze potom pochopi a je to brutal, tak keep reading :)

soffa

na to ze to bol besteller je to poriadny prepadak.ani som to nedocitala.nie som prilis veriaca,ale toto boli riadne halusky...

alle

strasny americky brak, ledva som to docitala a aj to len preto, ze mam uctu ku kniznej podobe pisaneho textu a ze som cakala, ze to az taky brak nebude. Ale bol... Americania to mozu mat ako novu filozoficku knihu tohto storocia a my ostatni sa mozeme zasmiat:)