Migréna či niečo iné ?

Smutnucka191

Ja mávam bolesti hlavy taktiez, ale je to u mna sposobena pocasim, ked je vonku bio na 3, alebo na 4, ide mi prasknut hlava, pomaha Panadol +, alebo aj Panadol extra, ale tiez si myslim ze to bude nieco s migrenou, bola som v lekarni a tam mi dali mentolovu masticku ktora sa potiera na spanky, a pod nos, celkom to zabera, ale je to asi aj s tejto novodobej doby, pc, mobily, prilis takychto veci, a asi malo cerstveh vzduchu...

migréna

Ja sa liečim na migrénu, ale neviem o tom, že by pri nej bola teplota. Tieto príznaky sa mi spájajú skôr s nejakou virózou alebo chrípkou.
Pri migréne je zvyčajne bolesť v jednej časti hlavy, často zvracanie, časté močenie, niekto má tzv. auru- až stratu zraku, Vaše príznaky boli iné, aspoň podľa mňa.

fastas

neuverite :D 3 dni do zadu som mal tiez nehorazne bolesti hlavy. nic nepomahalo. tak som len spal a spal. na dalsi den zasa len spal a navstivila ma pekna zimnica :D vcera som bol total chory. zasa som len spal pil caje a bral aspirin. dnes mi je uz dobre.. je to malo vitaminov. takze pekne do ovocia a zeleninky ;)

lusy92

No presne toto by zaujimalo aj mna, presne pocitujem v poslednych 2 tyzdnoch bolesti najma v spankovej casti, teplotu som si nemerala ale sa mi kruti hlava a neviem udrzat rovnovahu,citim sa unavena a malatna...