Stiepenie vlasov

Príspevok v téme: Stiepenie vlasov
Ellaa

Už asi pol roka si premýva vlasy žihľavovým odvarom....chcem zabraniť, aby sa mi vlasy štiepili a aby mi rýchlejšie rastli...a pomaha mi to celkom.. ale neviem, či si stačí vlasy oplachovať každé umytie (každé 3 dni) alebo stačí raz za týždeň, aby si vlasy nenavykli... napadlo mi, či by som radšej nemala začať piť žihľavový čaj, že vačši učinok to ma zvnutra.. mate s tym niekto skusenosti?

User_37597

jankaaaaaaaa
:D
talentmania
rozumieme rozumieme.plesata budem zachvilu ja zo stresu :D nehorazne mi vypadavaju vlasy no nikto nepovedal ze to nezastavim nicim :D

talentmania

Bibisa zachadzame uz do detajlov ja viem co presne chces povedat a to ti neberiem to si myslim aj ja.Hustejsie vlasy mat nebudete pokial to nemate geneticky dane tak isto za mesiac vam nenarstu vlasy dlhsie ako cca 1,5 cm aj to je uz vela.ale vypadavanie vlasov a zastavenie rastu vlasov sa moze spomalit priam az prerusit sposobenim vonkajsich vplivou alebo vnutornych cize ochoreneie dake atd....A ked sa vyliecis alebo take nieco tak si mozes zadovazit pripravky kt.ti nastartuju rast vlasov uz sa chapeme.Alebo si myslis ze ked raz uz prestali rast a vypadavaju tak uz mas smolu budes o rok plesata:)):)))
a tie vyrobky na chudnutie je blud ako aj na rast prs atd....
No a jankaaaaaa asi v lese alebo niekde na luke:))D)))

jankaaaaaaaaa

bibisa: nerob to, lebo ked sa ti dostane zihlava na telo, zacnu ti rast vetky chlpy aj vlasy nesmiernou rychlostou a budes ako opica! :DD

User_37597

mimochodom uz som dlho nebola poprhlena keby chcete vediet.uz som aj zabudla aky to je pocit a veru ked uvidim niekde zihlavu prve co spravym sa do nej hodim :D

jankaaaaaaaaa

kaslime nato.. my co sa trocha vyzname, vieme ako to je. a tie co tomu chcu silou mocou verit , nech si veria..
ale mna zaujima baby odkail zhanate tu zihlavu na tie odvary?

User_37597

talentmania.
sorry mozno som niecomu nepochopila v tvojom pripevku uplne presne no prepac musim sa uz pustit do kazdej co sa pyta nesmysli ako by docielila rychli rast a este aj zhustnutie vlasov.
stare tie knizky asi moc nebudu ked som maturovala minuli rok vsak ze ;)
a dalej povec mi ako je mozne ze ludia potom utracaju peniaze za nastrelovanie vlasov ekd podla teba existuju pripravky na podporu rastu vlasu?ako to je mozne ze radsej utracaju miliony za toto ked im staci si kupit nejaku vlasovu vodicku ako vravis?
keby tie caje ktore slubuje ze budes po nich chudnut naozaj funguju tak ludia nemusia chodit na liposukciu a odtucnovacie proceduri.
vsetko ma nejaku tu logiku len sa treba hlbsie do toho pozriet.ked ja teraz zobrem paralen,rozdrvim ho dam na lyzicku zmiesam z vodov a dam ti to zapit a poviem ti ze toto ti isto pomoze na toto a hento tak vznikne tzv placebo efekt.a to je dalsia vec.uz to nemienim rozoberat.sorry viem o tom viac a neda mi to ked nikomu nemozem povedat fakt.

talentmania

A este ze neexistuje produkt na podporu rastu vlasov samozrejme ze existuje myslene tym ze vyrobok obsahuje viac latok na podporu rastu vlasov teda viac vitaminov ako by si mohla prijat napr.v jedle.To ako by si napisla ze neexistuju lieky na dake ochorenia:))A mozno tie knizky z kt.si sa ucila boli uz stare a veda napreduje.Tak ako kedysi sa umieralo na beznu chripku tak teraz je to uz tabu:)))

talentmania

Tak sa nechytajme za slovicka ak nemas naladu.Mne je luto ze necitas poriadne a ja som nenapisla ze mi vlasy rychlo rastu napisla som sorry ze mi prestali rast a znovu sa rast obnovil takze na rozdiel od toho obdobia co mi aso za mesiace narastli cca 1,5 cm tak teraz mi asi za mesiac cca narastie 1 cm chapeme sa.Pisala som ze vlasy narastu max za mesiac cca 1?5cm a to je uz max vela si myslim takze nikomu nenarastu dlhsie.A to ze ona napisala ze jej rychlejsie rastu tak boze mozno to tak nemyslela ako ste sa tu do nej pustili ze ci si ich aj meria pravitkom a tak,Trosku treba aj uvazovat nie len citat a prekrucat vety.A ze si vyucena kadernicka a co ja som vyucena zdravotna sestra a prepac aj tak uz vela veci neviem zo skoly.takze skola s tym nic nema.A naviem preco sa urazas chcela som len zastavit tuto nezmyselnu hadku ci co ste tu viedli:)))