takze...

Rencita

Netreba tu robiť z toho taku kovbojku.Ja keď som mala 15 našla som si muža s ktorým som doteraz a tiež sme nečitali noviny.Je to jej vec.Intimita je normalna rozum je mlady popleteny.A 15 ten vek je ešte celkom dobry ja som už počula a videla take co to robili ako na páse keď mali 10-11 a nad ty msom sa teda tiez dosť pohoršovala :-(

chobotnička

no ja keď som mala 15 tak som skorej premýšľala nad tým, či sa viem dobre bozkávať a vôbec nie nad takýmito vecami :-)))

janekMY33

Ja to nechapem vsetky by chcely robit oralny sex a nevedia ako na to.V dnesnej dobe Internetu a porno kde sa pozries.

trineo

Agy1970, nemôžem si odpustiť - že je janette zodpovedná? Chcela by si, aby sa takto na fóre raz pýtala Tvoja 15-ročná dcéra? Pochválila by si ju za to?
Nie je zodpovedné radiť dieťaťu, aby vyskúšalo orálny sex! Veď ešte ani nevie, čo je to láska a preto nemôže ani pochopiť, o čom je sex. Takéto skúšania sú len o uspokojovaní prebudených pudov, o ničom inom. Navádzame deti na veci, ktoré im v konečnom dôsledku len ublížia. Oni samé si to uvedomia príliš neskoro.

trineo

prečo to chceš robiť? Nebudeš sa hanbiť sama pred sebou? S tým chalanom určite nechceš stráviť celý život, poriadne ho ani nepoznáš (vzhľadom na tvoj vek a sformulovanú otázku), a už chceš orálny sex. Raz dospeješ, nájdeš si manžela a ... ako sa asi budeš cítiť pri spomienke na to, čo si robila s nejakým chalanom, keď si mala 15? A vlastne prečo? Lebo si chcela skúsiť niečo nové, lebo iní to robili, lebo chceš byť in? Zradíš len seba, že tak ľahko pristúpiš na to, aby si uspokojovala hocijakého chalana. Aby si dovolila niekomu, koho ani dobre nepoznáš a kto dobre nepozná teba, priblížiť sa k tebe tak veľmi intímne. Nerob nič, za čo by si sa musela červenať pred rodičmi. Veď si ešte dieťa.

Agy1970

Inner je Srandista. Moja milá ničoho sa neboj, ak ti to bude chutiť nič sa ti nestane, ak ti to nebude chutiť vyskúšajte čokoládový alebo ovocný prezervativ, bude ti to chutiť viac, nič sa ti nemôže stať, je to pekné, že sa pýtaš a si zodpovedná

kvietocek20

rada za vsetky drobne :)
vtipalek by mohol povedat: mozes si vybit zuby, odkusit mu ho,alebo sa s nim zadusit.. :D dievca.. mas net co nestudujes tam?