Najdem skutocnu lasku?

Príspevok v téme: Najdem skutocnu lasku?
sima554

Mam jeden problem...ktory mi casto sposobuje smutok...mam 22 rokov..a este som nenazila skutocnu lasku...studujem na vysokej skole, praxujem, ovladam cudzie jazyky, pochadzam z lepsie situovanej rodiny tak mozem cestovat po svete..dobre vyzeram...ale nikdy som nezila skutocny vztah...byt s niekym, moct sa na neho spomenut, mat niekoho doma..zaspavat pri niekom...mala som par niekolko mesacnych vztahov..ale vzdy to bolo skor o sexe, alebo som zistila ze je zenaty, alebo po par tyzdnoch som citila ze toto nie je ON....som z toho smutna...vsetky moje kamaratky maju priatelov, niektore su zasnubene, jedna tehotna...a ja stale nic..chcem s niekym planovat buducnost...chcem mat niekoho komu sa zdoverovat, s kym sa tesit zo zivota....co robim zle ze nie a nie niekoho takeho stretnut?...stale sa utesujem tym ze mam estelen 22...ale naozaj strasne tuzim po laske...

ta3

Tigrik, Sweater
blahozelam, Vy musite byt skveli muzi sudiac podla Vasich skvelych prispevkov

Lost
:-)) nebud smutny, aj Tvoje su super

Sima
“mne fakt pripada ze take tie sede mysky si najdu priatela viac ako sebavedome zeny co chcu nieco dosiahnut, buduju si buducnost, karieru, dbaju o seba....”
Tak toto mam zazite tiez, potvrdzuje to napokon aj Genesis: “mna osobne toto na zenach odpudzuje ako na sex v poho ale na vztah urcite ee -sebavedome zeny co chcu nieco dosiahnut, buduju si buducnost, karieru :) neviem ako inym ale mne zit s takou zenou by pripadalo ako zit s chlapom :)” on sice hovori, ze mu pripadaju skor ako muzatky, ale ja osobne si myslim, ze vela muzov sa vlastne takychto zien boji, boja sa, ze na ne nemaju, muzi maju asi v sebe zakodovane dominantnejsie postavenie, potrebu sa o zenu postarat atd., presne o tom hovori aj Doubledog: “muzi chcu zenu, u ktorej maju pocit, ze ich na nieco potrebuje”, sebavedome a schopne zeny sa vedia kompletne o seba postarat same a budia tym falosny dojem, ze nikoho nepotrebuju, boze ako sa vsetci mylia, pravdaze potrebuju a velmi, kazdy predsa potrebuje byt milovany, ci uz schopny, sebavedomy alebo menej schopny, menej sebavedomy

M74
“Ale potom som sa ocitol na jednej chate a tam som stretol tú pravú, behom pár hodín sme sa dali dokopy a sme spolu už 14 rokov.”
Naozaj ma to tesi, lebo teraz neviem, ci som si spravne zafixovala, ze raz si bol spominal, cca 11 rocne manzelstvo na rozpade, no ale asi som si to zmylila.

sweater

vies ako sa hovori, ze cim viac tuzis po vztahu, cim zufalejsie chces niekoho pri sebe mat, tym viac to chlapov odpudzuje? pretoze je to na tej zenskej strasne poznat, a je to extremne nepritazlive, ked vidis ze sa spolu bavite a z vyrazu jej vycitas, ze si ta uz predstavuje pred oltarom, ako budes kocikovat vase dieta, ako jej budes nosit ranajky do postele a ine hluposti, tak ver ze je to pravda, a este jedna vec, ked takto zufalo bazis po partnerovi stracas zdravy usudok, lebo v kazdom hned hladas toho pana ´dokonaleho´ (ktory aj tak neexistuje, ale nebudeme tu o tom polemizovat ze ano, je to moj nazor...) a bezhlavo sa vrhas do vztahu z prehnanimi ocakavaniami a potom sa vzdy spalis...

jevko1

Ahoj a prepač , ja som si prečital všetky tie prispevky a ,,a neviem každy ma to svoj pohľad ale aj nazor ja by som ťa definoval aj aj ,ale system by bom možny a by ti pomohol vieš nazory na tvoj problem su tak rozpoluplne ,že ak neprestaneš ani žiadny psycholog ta neda do kopy. dva po papulke vypadnuť z domu nemať ani cent ,a po 2 tyždnoch by si zistila čo je to mať niekoho rad , ku komu sa vratiť a zistiť kto je človek a kto je vypočitavec ,v dnešnom svete je to kruta realita . Ale to nieje tvoj problem a to je ta nevyhoda tvojho sebažitia ,prepač ak som to napisal kruto ale je to o živote . Prajem Ti len všetko naj v tvojom mladom ,buducom živote .Pááááááááááááá

sima554

Tigrik82, dakujem ti za peknu odpoved...precitala som si ju asi 5x...a mas pravdu..takmer vo vsetkom...clovek by nepovedal ze si tak vela moze odniest s nejakeho fora...mas pravdu...namiesto toho aby som rozmyslala kedy pride a trapila sa ze som sama...mala by som spoznavat hlavne sama seba...este raz dakujem za Tvoju odpoved

Tigrik82

Ahoj, Simka, napisala si fakt velmi pekny a uprimny prispevok, keby som mal teraz pri sebe nejaky carovny prutik, tak Ti urcite nejakeho borca pricarujem, aby sa Tvoje zelanie splnilo :)

Pytas sa, ci najdes skutocnu lasku. Podla mna lasku najdes len na jedinom mieste, vo svojom vnutri. Inde ju nehladaj :) Ked sa zalubis, tak to je krasne, no je to laska z Tvojho vnutra, ktoru citis, ten druhy clovek Ti len pomohol ju oslobodit. Ked milujes, tak zrazu nachadzas samu seba, vsetko naokolo je krasne.

Z toho, co pises mi pripadas ako velmi mila a uprimna baba, citim to tak, ze asi mas vela konickov, vela priatelov a kamaratov, ze travis svoj cas velmi aktivne. Ja by som vobec neriesil, ze teraz nemas vztah, aj par ludi to tu uz spominali, tes sa z pritomnosti, cestuj, spoznavaj svet, zabavaj sa, uzivaj si to, ze si sama sebou a ze si uzasny clovek. Aj ked si sama, tak si vlastne sama so sebou (s najdolezitejsim clovekom v celom vesmire), tak sa nauc milovat samu seba, dopraj si vsetko, co by si si dopriala, keby si mala toho muza, po ktorom tak moc tuzis.

Ak mam byt uprimny, tak to tak citim, ze sa urcite stretnes s clovekom, ktory ta bude milovat a ktory bude presne taky, ako si to predstavujes. Len dovod, preco ho nenachadzas je podla mna ten, ze sa na prvom mieste treba podla mna naucit milovat sameho seba, hyckat sa, radovat sa zo svojho zivota. Nezit cakanim na niekoho a smutenim, ze tu este nie je(viem ake to je). ZIvot TI chce podla mna ukazat, ze Ty si uzasny clovek a aby si si to konecne uvedomila a netrapila sa. Aby si nasla najskor samu seba, uvedomila si svoju hodnotu a potom budes pripravena na ten vztah, po ktorom tak moc tuzis.

A z toho, co pises mi pripadas, ako sebavedoma zena, tak podla mna mozes cakat len to, ze si \'pritahnes\' do zivota podobneho muza, ktory bude tiez samostatny, sebavedomy a ktory tuzi presne po takej zene, ako si Ty. Mnohi chlapi(99%) su len nedospele deti, ktori v partnerke maju druhu matku (potrebuju niekoho, aby sa o nich postaral, opral, ozehlil a pod.), tak si z toho nic nerob,ze takych nepritahujes (skor by som v tom videl vyhodu).

Tak kazdopadne Ti moc drzim palce, Sima a prajem TI vela krasnych chvil a vela radosti zo sebaspoznavania :)

lost

Matyo

podla mna tento pripad nie je az taky extemny

vezmi si ze kolko muzov (rozumej mlady chalan medzi 20-25, max 30) vie co chce ?

ved to je samovrazda s takym chodit.. poznam ich naozaj dost, je pozoruhodne ze vacsina z nich je offline, asi nemaju cas stracat cas niekde online na forach, kde sa da zmysluplne porozpravat? :D

neviem cim to je.. ale ja mam divny pocit ze velmi vela z nich je divnych.. neviem preco.. mozno preto, lebo ich nieco obmedzuje.. rodicia ? je to mozne , ina generacia, iny zmysel zivota atd.. spolocnost ? takmer urcite ano, slovenska mentalita vseobecne je divna.. (a nie len ta)

je to ale extremne citliva tema.. lebo nerad urazam ludi az tak (i ked vela z nich mi dost uskodilo, okradlo, podviedlo, cize mam k tomu sklony a mam negativisticky pohlad na nich, nech hoci aj zdochnu ak chcu, eventualne aj ano.. ale to je ina tema ) :))

ale pointa je, pokial toho "chudobneho, priemerneho" neosocuje, alebo nepozera sa na takeho cloveka "zhora" tak taky vztah by nemal mat ziadny problem..

ale na druhu stranu, cely moj prispevok je len odhad :D a to je tazke z par riadkov.. ale ak niekto napise plusy take ake su, tak mozno je to len vyssia forma uprimnosti :)

ale uz som sa prilis rozpisal... sorry :)

lost

zeny, nestracajte najdej alebo nepolavujte zo svojich cielov do buducnosti len z dovodu ze nejaky magor potrebuje masirovat ego ze dokaze "uzivit" zenu alebo co :)

staci najst rovnako ambiciozneho muza a bude to priam idealny pár...

to ze tento zensky postoj "odpudi" 99,9% muzov, o to lepsie, sakra co by som ja za to dal ?! :D za taky odpudzovac.. to je skor vyhoda :) osobne to volam FILTER...

Matyo

Tak si sa nám tu vychválila čo všetko máš a vieš a teraz čo? Napíš aspoň jednu svoju vlastnosť, pre ktorú by ťa mal mať nejaký chlap rád. To, že študuješ na nejakej blbej VŠ a ovládaš cudzie jazyky je väčšine chlapov šuma fuk. Keď sa ešte k tomu správaš ako namyslená krava, tak dovi dopo. Hľadaj si tam vo vyšších kruhoch odkiaľ podľa teba pochádzaš, lebo nejaký skromný chalan s priemernej slovenskej rodiny, kde obracajú každé euro s tebou asi chodiť nebude.

osamotena

ja mam 18 a este som vobec nikoho nikdy nemala...a ani k tomu nesmerujem pretoze sa vobec nestykam s ludmi v mojom veku.viem, ze som mlada ale ostatne uz maju niekolko vztahov za sebou...fakt nepoznam nikoho ktoby niekoho nemal..teda okrem skoly a kruzkov na ktore chodim, ale celkovo som velmi nespolocenska

podla mna ak nemas problem s ludmi komunikovat a najst si priatelov tak nebudes ani mat problem najst si priatela...len si ho mozno treba pritiahnut pozitivnymi myslienkami

a kafik ti vynikajuco poradila :
najprv sa clovek musi nauci zit sam so sebou lebo ak toto nedokazes potom vsetko naplnenie budes hladat len v partnerovi a vznikne z toho len zavislost...moj nazor :)