Baktérie nepotrebujúce kyslík

Príspevok v téme: Baktérie nepotrebujúce kyslík
zuzusa

Chcem sa spýtať či ste sa s tým niekto stretli. Od januára mi pretrvávajú gynekologické problémy. Vždy mi doktor robieva stery a vždy sú to baktérie ktoré nepotrebujú kyslík k životu. Už sme vyskúšali skoro všetky lieky ale zatiaľ bezvýsledne stále sa mi to vracia. Samozrejme preliečený bol vždy aj môj partner. Neviete niekto niečo poradiť. Už si s tým vážne neviem dať rady. Ďakujem

katun

ahojte, je mozne, ze ta nakaza prechadza z napr. dutin, zubnych korenov,.. kde su nepreliecene napr. tzv. hnisave vacky.. mne nevedia preliecit prave zuby, vzdy mi tajne nejaky odumrie a potom kym to lekar zisti, nakazia sa dalsie zuby, do toho dutiny a soplim nonstop uz takmer rok. telom to prechadza hore dolu, aj do posvy a podobne. najhorsie je, ze som tehotna a obavam sa, ze opat porodim kvoli tymto bakteriam, ktore mozu sposobit zapal, predcasne ako pred troma rokmi. tie zuby su mojim prekliatim.

zuzusa

Dnes som začala piť ten citricidal. Chcem sa len spýtať či je normálne že som dostala teplotu, len sa my zvýšila. Či to môže byť s toho, alebo skôr príznak niečoho vážnejšieho.

macka26

prosim ta vies odporucit konrekte probiotika, uz vyse roka ich uzivam. dodrziavam vsetky mozne zasady. odkyslujem organizmus atd. ibaze som stale na hormonoch, comu pripisujem vracajuce sa mykozy. a naozaj, keby si videl ten arzenal co mam doma, odpadnes... robim si aj vyplachy, pouzivam femigel na upokojenie etc etc...

macka26

rng, v inej teme som ti pisala. ja to gse a candimin mam, to sa ale fakt neda vypit... nemas nejaky zlepsovak na to, s cim je to chutnejsie. fakt je to masaker a tak som sa z toho tesila

RNG

Zuzusa, ja pouzivam taku koncentraciu ba dokonca aj dvojnasobnu do nosa aj oci bez problemov.A to je citlivejsie, nez usta alebo maternica.
Tj znova, 4 kvapky citricidalu alebo 6 kvapiek GSE na deci vody(alebo 10 krat tolko na liter)

zuzusa

RNG ešte sa chcem spýtať, trochu sa bojím robiť tie výplachy pošvy, nemôže to uškodiť? A ešte partnerovi môžem tiež kúpiť tie GSE kvapky a preventívne nech ich pije zarovno mnou? Čítala som že sú dobré aj na zubné kazy a on má problémy zo zubami a riadne. Ďakujem

zuzusa

Partner sa vždy lieči zarovno mnou. Probiotiká som začala jesť a jem ich asi pol mesiaca. To GSE si zbehnem kúpiť. Rozmýšľala som aj nad Aloe Vera gélom, či by nebol dobrý na prečistenie organizmu. A na poslednej kultivácii mi zistili ešte aj streptokoka. Skôr by ma ešte zaujímalo. Doktor mi povedal, že partner stačí ak sa bude umývať dezinfekčným mydlom. Tak neviem či stačí to preliečenie a umývanie sa s tým mydlom. Ja viem čo zo sebou ale neviem presne čo s ním.

Juro_

A čo tvoj partner? Asi sa infikujete jeden od druhého.
Ty sa síce liečiš, ale ak to v ten istý čas nerobí aj on, tak jasné, že ťa infikuje a naopak ty infikuješ neho, ak sa lieči on, ale v ten istý čas sa neliečiš ty.

RNG

Mozno je na case, aby ste skusili napr vyplach GSE a pitie GSE. To znici mnohe anaerobne bakterie, ktore neznicia ani atb. Tiez brat kapsule oreganoveho oleja a probiotika nezaskodi. Na co nezaberie citricidal/GSE, zaberie oregano, tj carvacrol v nom. Ucinna davka carvacrolu je 3 x 200 mg, na citricidal treba 35 kvapiek, na GSE 60 kvapiek do litra vody a pit po malycy glgoch cely den.
Proibiotika odporucam brat len take, co su tepelne a kyselinovo odplne, inac v dnesnycyh horucxavach mozes dostat celmom neucinne probioticke zmesy, a naviac pokial nie su odolne na kyseliny, do criev sa ri nemusi dostat nic zive.