zdravotná telesná výchova

Príspevok v téme: zdravotná telesná výchova
evalc

Chcela som sa prihlásiť na školenie pre cvičiteľov III. triedy so špecializáciou zdravotná telesná výchova. Školenie je ohrozené pre nedostatok záujmu, ľudia sa hlásia len na aerobik. Zamyslite sa nad tým, koľko ľudí nechodí cvičiť len preto, že si netrúfajú na aerobik alebo fitnes a črtá sa tu možnosť nejakého zárobku aj popri zamestnaní. Mne sa pomocou zdr. Tv podarilo spevniť svaly a schudnúť. Prihláste sa spolu so mnou a potom sa môžme venovať ľuďom, ktorí majú nejaké zdr. obmedzenie, nadváhu alebo jednoducho časom "zhrdzaveli". Pomôžme im rozhýbať sa a sebe privyrobiť si! Podrobnosti o školení sú na webstr. Slov. zväzu rekreačnej Tv a športu www.szrtvs.sk Neváhajte - školenie sa koná už v apríli v BB!

evalc

Ja mám napr. 41, chcela by som trochu zhodiť, ale tučná nie som, len mám problémy s kĺbami. A to by si sa divila, koľko je vo mne života! Že nemôžem hopsať ako by sa mi páčilo ešte neznamená, že som nudná a ani stará sa necítim. Nikdy som v sebe nemala toľko presvedčenia začať niečo nové ako teraz.

barborae

Tieto školenie sú dobrá vec - časom si bez absolvovania všeobecnej časti môžem dorobiť aj ďalšie špecializácie alebo semináre ako fitball, body work ... A naozaj si aj trochu prilepším - cvičím, chudnem, zarábam!

damaxy

mas pravdu mne tiez aerobic nerobi dobre .Drzim ti palce nech ludi osvieti urcite je to vhodnejsie cvicenie najme pre tych co maju nejake problemy