anemia a ziadne priznaky

Príspevok v téme: anemia a ziadne priznaky
User_37597

zdravim
mojmu priatelovi zistili anemiu no nema ziadne sprevadzajuce priznaky.co teraz?robili mu dalsie odbery a zas mal zle vysledky.robia mu aj testy zo stolice ci nema vnutorne krvacanie...nerozumieme obaja tomu..doktorka teraz chce zistit co mu je rovnaky aj my dvaja.
nepotrebujem radu o tom ake vyzivove doplnky ma brat..viem co by mal brat ale skor by som chcela vediet ci to tiez niekto takto mal ze nemal ani priznaky a ze co mu nakoniec zistili..
dakujem velmi pekne

User_37597

no dobre ale je to divne pri normalnom dospelom chlapovi.to je podstatne ze ani jeden jediny naznak.mne to pride divne rovnako aj ludom okolo mna.

agneška

ved to je uplne normálne, že nemá priznaky. Kedže každý človek je individuálny, tak jeden može mať 100 priznakov, druhy len jeden a treti žiadny. Nevidim na tom nič čudne.
Mám známeho ktorý nemal vôbec žiadne priznaky a zistili mu cukrovku.
Človek nemusí celé roky vediet o svojej chorobe a nemusi mat žiadne priznaky, až mu zrazu niečo zistia pri preventivke.

User_37597

INAK som uvazovala o celiakii ale on nema ziadne priznaky.ani bolest ani nic.akoze zvykne mat sracky nie v pravom slova zmysle ale take vseliake len nie tvrde :D a som mu povedala ze to je tym jeho super stravovanim.no neviem mozno to je ono ale co s tym ked ja mu to nezistim.inak ako tak rozmyslam tak mu asi kupim z vyplaty ten celiakia test ci s ato potvrdi.no ale uz ho vidim ako by sa stravoval ako clovek s celiakiou :D

User_37597

neviem ake mal hodnoty.bola s nim jeho mama.znie to divne ze ma 25 a isla s nim mama no jeho mama robi v nemocnici a ked ide snim ma automaticky vsetko rychlo vybavene.je uprednostneni teda.nepytala som sa na hodnoty no doktorka povedala ze ma zle vysledky a ze to neni dobre.a teraz 4500 vysetreni bude musiet absolvovat.ja tiez viem co by si mal dat aby sa to upravilo.vsak som mu aj vravela no doktorka mu nic nepovedala a zrejme pre to aby najprv zistili s coho mu ubudaju c.k. a az potom mu chce nasadit liecbu.je to celkom svinstvo od doktorky na jednu stranu si myslim ze je on ako pokusny kralik ale na druhu stranu sa aspon o neho zaujma.nie ako ja ze pridem s naozaj zvysenymi hodnotami na endokrinologiu a doktoor povie ze to je norma a ma ma v pazi zvysoka.takze som zvedava co bude a isto sem budem priebezne pisat.

ajajaja

hm, zaujimave....vsak napis trochu konkretnejsie- aku ma hodnotu Hb (normalna u muzov je okolo 150), ja som raz mala 80 a tiez som nemala skoro ziadne priznaky, ani ta spominana malatnost sa nemusi prejavovat nejak vyrazne...a ine hodnoty ako priemer cervenych krviniek,koncentracia HB a pod. ma normalne? to je fakt cudne, ako nie som lekar, ale dost ma to zaujima,tak priebezne pis, ze co nove ...uz som tu asi minule napisala, neviem,mozno som sa mylim, ale ak ma zly krvny obraz , to nemusi automaticky znamenat,ze mu chyba zelezo a ma jest vela masa...chyba moze byt napr.v nedostatku medi,ktora je tiez dolezita pre krvotvorbu, vit.B12,alebo ze zaludok neprodukuje jeden faktor ,kt.pomaha tomu vit.B12 ,aby sa realizoval :), a mnohe mnohe dalsie veci suvisiace so vstrebavanim latok ...mozno aj celiakia, na tu sa pride niekedy aj v dospelosti...pricin moze byt milion..snad ju najdente :)

User_37597

ESTE RAZ PODOTYKAM ZE NEMA ABSOLUTNE ZIADNE PRIZNAKY.je to normalny zdravy chlap.pevna chlapska postava no nema nadvahu,dokonca sme prestali fajcit.akoze on si sem tam zapali ked ide vecer von ale predsa to enni normalne.ani ziadna malatnost proste nic...

User_37597

NUZ UZ JE TO VIAC AKO MESIAC A ZAS MUSIM TUTO TEMU OTVORIT A "VYHODIT" CO NAJVYSSIE ABY SI JU VSIMOL NIEKTO KTO MI PORADI ZAS A ZNOVA.
UZ MU BRALI ASI 4X KRV A ZAKAZDYM ZLE VYSLEDKY.TERAZ ZEVRAJ BUDE ABSOLVOVAVAT MNOZSTVO VYSETRENI ABY ZISTILI PRECO A KAM SA PODELI TIE SVINE CERVENE KRVINKY!TAK MI TERAZ POVECTE>S COHO TO MA?S COHO PRE BOHA?

Laurina22

Ono vies,ja len zasnem...Ako moze niekto toto urobit a este sa povazovat za lekara pomaly najlepsieho na svete...

Pritom nad tym dvaja ini lekari nezavisle od seba krutia hlavou,ako toto nemohol niekto vidiet.