Plat medicinskeho reprezentanta

1_Aneta

Ja som robila medicínskeho reprezentanta necelé 3 roky po skončení VŠ a viem, že bola podmienka VŠ (LF, farmácia, veterina) a sociálne vedy u nich neprichádzali do úvahy.
S prácou som bola maximálne spokojná, mala som pridelený svoj rajón, kde som navštevovala lekárov. Párkrát som bola na rôznych konferenciách , kongresoch, ..... .
Plat som mala 1.500 eur, okrem toho som mohla auto využívať aj na osobné účely, mala som od firmy tablet, mobil, s neobmedzenými volaniami. Samozrejmosťou boli stravné lístky, na ktorých sa dalo pekne ušetriť a ešte všelijaké bonusy na Vianoce, príp. za obrat.
Práca si vyžaduje zdravú drzosť, vytrvalosť, sebazaprenie a takmer minimálny voľný čas, lebo ak prídeš domov padáš od únavy.

trinitydarc

plat je v hrubom cca 1100 +-, v závislosti od firmy, po rokoch samozrejme stúpa+bonusy, ktoré vedia byť veľmi motivujúce (samozrejme auto, mobil, tablet atd). rozdiely sú originál vs generická nehovoriac o OTC. ale nestojí to za to. je to veľmi veľmi ponižujúca práca.... človek s bazálnou sebaúctou ideod toho preč.

Laurina22

To mas pravdu...neviem,ako vyberaju na pozicie medicinskych reprezentantov...ale verim,ze sa tam hlasia riadne individua:-)Asi ako aj vsade...

tpch

Ten material, s ktorym som bola nutena komunikovat ja, vyzeral, ze ledva zvladol maturitu. Ked ma niekto socialnu pracu vystudovanu, tiez je VS, heh...

Laurina22

Neviem,na profesii co som letmo videla,vsade pozaduju VS vzdelanie na tuto poziciu a min.2 roky praxe...Avsak nemudrujem,pretoze sa nevyznam.

tpch

To nie je skepsa, to je realita...Okrem toho dnes je trend zamestnavat ako dealerov obycajnych stredoskolakov bez vzdelania, maximalne tak nejakych chudakov prirodovedcov a podobne, pretoze firma chce usetrit na platoch.. Tito ludia vedia len verklikovat par naucenych veticiek o svojom pripravku, vobec tomu nerozumeju a jedinou ich pracovnou naplnou je lezenie do riti debilom doktorom...

tpch

Obnasa to podplacanie doktorov, ktorych budes mat v rajone, lezenie im do riti, poskytovanie bonusov, organizovanie obzerskych akcii pod nazvom "seminar", "kontinualne vzdelavanie" a pod. Budes trcat cele dni v aute, soferovat po cestach-necestach a budes musiet prezut vela klamstiev a podvodov (ked ti akoze slubia, kolko coho predpisu a nakoniec sa upisu konkurencnej firme:-))
Radsej by som robila smetiarku ako toto..