Preco niektori chlapi nechcu kondom?

Príspevok v téme: Preco niektori chlapi nechcu kondom?
Misha1235

Môj priateľ odmieta použivať kondom.nevyhovuje mu,neni "to" vraj také uuužasné ako bez.Je to pre chlapa fakt taký rozdiel?Akú antikoncepciu potom mam brať, aby som neotehotnela? priatel si vie dávať pozor.Robime to tak už 3 a pol roka a zatial je to ok,ale ako čitam kadejake články na webe, začinam pomaly pochybovat a chcela by som teda nejaku "poistku" že tehotna nebudem.HAK brať nechcem.Nechcem nič hormonalne.Prosim poraďte mi :(

janoo

????????:ten prvy orgazmus klitorialny maju uz sest rocne deti co splhaju po stromoch,ten sa da vynutit u chlapcov aj dievcat,muzov aj zien.
ten druhy vaginalny sa vynutit neda.je urceny hlavne starsim vyzretym osobam. je to pocit suzvuk dusi,ale aj jednotlivca.nema rychli priebeh,zato ale je intenzivny.
vaginalny ci klitorialny ktory je urceny muzovi a ktory zene.

????????????

nie nevadí vobec ........len by som to chela vyskúšať a porovnať ale človek vždy chce mať to čo "nemôže".

vlasenka

Zalezi na tom, ci ti to vadi alebo nie. Neporovnavaj sa s inymi.
To su dva rozne typy, naozaj ich neviem porovnat. Mam rada oba.

????????????

ale veď ja sa teším...... a možem povedať že najprv sa venujeme vždy mne takže manžel je aj ku mne pozorný, ale proste to nejde a nejde. ten vag. orgazmus. mmmmmm ktorý je lepší???? usudzujem že vag.,

vlasenka

Otazniky - co som pisala o tych orgazmoch, tak to som myslela samozrejme vaginalne. Mam ich vacsinou 3-5 za sebou a tie dalsie su lepsie a lepsie. Trva to, kym sa clovek "vypracuje" s tymi vaginalnymi, ale stoji to za to. Klitoridalny mam do minuty a moj rekord je 8 do stvrt hodiny:) Som vzrusiva, moj manzel je sikovny a prenho som v posteli prvorada ja.
Nie vsetky zeny maju x orgazmov po sebe, mnohe nemaju ziadne, tak sa tes, ze ich mas.

????????????

Adam Krt.......asi som sa zle vyjadrila ....ja mám orgazmus pri každom milovaní....asi by som s ním ani nespávala keby nie. ale bolo to myslené tak že ho nemám v jeden večer pri milovaní viac x po sebe. a tých 5 x bolo myslené že tie 2 org. som mala pri jednom milovaní ...ožno tak 5 x v živote ;-) . no tak asi sa budem nusieť uspokojiť s tým čo je. alebo sa rozviesť a hladať správny pomer ;-).

AdamKrt

janoo Včera 19:16 - neviem, ako to presne myslis u muza...Tymto smerom sa neorientujem, ale okrem klasickeho orgazmu su tu este moznosti - cez drazdenie prostaty, alebo tzv. cievkovanie. T.j. niektori jedinci si do penisu zasuvaju rozne predmety. Prevazne sa jedna o zasuvanie buzirok do mocovej rury. V niektorych castiach je to tusim aj popisane v Kamasutre, ale je to dost nebezepecne, chce to cvik a zo zdravotneho hladiska by som to urcite nikomu neodporucal. Ale vraj tie pocity maju byt skvele :)
-----------------------
Orgazmus paru s rastucim vekom - urcite je to ine, ako ked clovek vie a postupne sa uci, kde a co robi dobre. Cim lepsie sa par pozna, tym lepsie moze druhemu urobit dobre. To vsak nevylucuje to, ze nie kazdy mec je dobry do kazdej posvy. Su v zasade 3 druhy velkosti penisov a 3 druhy velkosti vagin. K uspokojeniu moze dojst iba v kombinaciach 1-2,2-3, ale pri 1-3 uz je to problem.

Naviac, zavisi to hodne aj od muza - kolko vydrzi, kolko chce experimentovat, ci chce uspokojit seba, ci partnerku atd.

Priatelka mala predo mnou partnerov a tam nieco take dosahovala velmi zriedka. V nasom vztahu, tiez na zaciatku to nebolo take intenzivne, ale postupne, ked porovnam zaciatok a neskor, tak je to obrovsky rozdiel, co sa tyka prezitku jej orgazmu, lebo zo zaciatku to bolo velmi slabe. Teraz - pravidelne, niekolko krat.

Takze si myslim - ze pri spravnej vybave partnera, pri dobrom spoznani partnerky a zaujme partnera potesit ju + dobrom ovladani a vydrzi, proste, ked si dvaja sadnu - je mozne, ze aj zeny, co nemavaju orgazmus, by ho zazivali castejsie.

Je to uplne rovnake, ako pri inych cinnostiach, ci pri praci. Denne sa mozete stretnut s lekarmi, kucharmi, stolarmi, bezcami atd - ktori su lepsi a horsi.

Povedzme, ze zena stretne partnerov, ktori je velkostne nevyhovuju, alebo maju slabu vydrz, alebo slabu volu, ze to vzdaju, ci malu davku fantazie a predstavivosti, alebo sa im nedari spoznat partnerku natolko.

Verim, ze v podstate na fyzickej urovni sme kazdy clovek plusminus podobny-rovnaky. Kedze cast zien mava orgazmus - je to, akoby sa povedalo, ze tie ostatne ho nemaju, lebo im nieco take nenarastlo :) Ale stale mame 2 ruky, 2 nohy, hlavu, rovnaku krv /az na krvne skupiny/, rovnaku stavbu tela, rovnake zlozenie atd.

Suma sumarum - nevidim dovod, ak neni zena fyzicky chora, dokaze sa naladit na dusevnu pohodu, sadnu si s partnerom a ten vie a chce jej urobit dobre, aby nemala orgazmus. Na vsetkom treba pracovat a postupne to zlepsovat a netreba to vzdavat.

????????????

no ja som s "partnerom" 13 rokov a keď som mala 2 x org. pri milovaní po sebe možno 5 x za celých 13r tak to je asi veľa. takže nie je to o tom koľko si s partnerom. proste mi to nejde ja neviem snáď som narušená. a vaginál. org. to už vôbec nepoznám. čo ma nesmierne mrgzí. snáď možno tak pol na pol ak sa to tak dá povedať.

janoo

Adam: co si myslis moze muz zazit nieco ako vaginalny orgazmus? a potom klasicky.(no mozno je to u teba bezna vec preto nevies porovnat.)