Bolesti svalov

Príspevok v téme: Bolesti svalov
Lotringen

Bolesti svalom a celého tela.

Mám bolesti svalov, kĺbov, chrbtice a kolien a stále som unavený. Trvá mi to už jeden rok a neviem z čoho to je ja som cvičieval a chcel som schudnúť na večeru som mal iba len sucháre. Stále ma bolia kolena akoby mi v nich pichalo,nemám takú silu ako som mal pred rokom moja doktorka nevie čo s tým ma spraviť posielala ma k doktorom ale oni povedali že mám cvičiť a ja vás prosím o radu ako na to aby som sa mohol zregenerovať a byť v poriadku a cvičiť ako pred rokom. Ďakujem

makky

je to stres.jedz normalne ale viac cvic, chyba ti serotonin.Ten doplnis pohybom,pobytom na slnecnom svetle. Nevyhybaj sa pobytu vonku, nebud zavrety. L-tryptofan je ho vela v bananoch, aspon 3x denne si ho daj, podieala sa na tvorbe serotoninu.Serotonin uvolnuje svalove napatie, tlmi bolest, telo sa pri nedostatku pomaly regeneruje a pocitujes permanentnu unavu a vycerpanie.Je to nafta pre tvoj mozoch.Dopln vsetkymi moznymi sposobmi tento deficit a budes opat vo forme.Je to psychikou niecim sa zrejme trapis. Ak sa ti to nepodari hladaj pomoc u odborneho lekara.

system

ak cvicis aby ta neboleli svali beru sa aminokyseliny. a tiez by si mal vediet ze ak cvicis mal by si vela jest. lebo ak cvicis a jes suchare ver tomu ze pre tvoje telo to je ovela horsie nez by si necvicil vobec. proste ak cvicis tak tvoje telo straca velmi rychlo cukry tuky a neviem co vsetko. pozistuj si nejake veci o tom :)