Neviem čo sa deje, prosím o odpovede ..

Príspevok v téme: Neviem čo sa deje, prosím o odpovede ..
amabis

Dobrý večer.
Môj problém je nasledovný. Začalo sa to tŕpnutím dolných končatín pred pár mesiacmi. Navštívil som neurológa, vybral lieky, užil som lieky, tŕpnutie ustúpilo. Cítil som ho aj neskôr, ale nie až v takej forme že mi vadilo, tak som tomu nevenoval pozornosť. Lenže jedno ráno som sa zobudil a niečo nebolo v poriadku a problémy sú do dnes. Cítim sa zmätene, stále uvažujem kde som (pritom to veľmi dobre viem), mám mierne a občasné bolesti hlavy, dezorientovanosť a únava. Čítal som rôzne články o skleróze. Zdalo sa mi že by to mohlo byť ono, dnes som navštívil neurológa, spravil mi vyšetrenie DK pomocou EMG a predpísal liek Timonil 150 retard.
Mám 18 a som mužského pohlavia, chcem sa spýtať, či si myslíte že to môže byť skleróza, resp. nejaká iná choroba. Resp. ako by som mal postupovať ďalej, ďakujem :)

Biotronic2

amabis ->
ja som cakal na MRI mozgu 5 dni.
ti co idu s hlavou maju prednost no a dolezite je si vybrat aj dobre stredisko.
ja som bol v presove, mali tam malo teraz

Ajuša

Najmúdrejšie bude, keď zájdeš za svojim lekárom, povieš mu čo ťa trápi a keď uzná za vhodné, tak ťa pošle na MR. Ak sa mu bude zdať, že je to vážnejšie, môže dať poznámku "urýchlene" a keď sa tam pôjdeš objednať, je to na nich, aký majú voľný termín a ako ti pôjdu v ústrety. Ale keďže si bol na neurológii tak si už asi u svojho bol. Tak si mal ísť na kontrolu na neurológiu a povedať, že to len na čas pomohlo a nech to ďalej rieši.

amabis

Čítam tu na fóre rôzne veci a našiel som pár ľudí s na chlp s podobnými problémami a spomínajú nejakú DEREALIZÁCIU. No u mňa to je dosť možné na koľko mi umreli obaja rodičia, tak už naozaj neviem..

amabis

Možno dávam hlúpe otázky, ale zistí lekár že to je veľmi veľmi akútne, keď sa to zistí až na MR ? Podľa príznakov, alebo ?..

amabis

No mňa momentálne trápi hlavne tá zmätenosť, viac ako to tŕpnutie. V pondelok pôjdem k lekárke, tak uvidíme.
Neviete mi povedať, na tu MR sa čaká dlho, alebo ma tam pošlú hneď ?

Biotronic2

amabis ->

Ani nie ale mna okrem hlavy boli este aj brucho.

Takze najskor to budu nejake crevne problemy lebo som bol aj na gastroskopii a zaludok mam v poriadku.

Momantalne mi dali lieky na ocistenie od parazitov a mirkobov ak nejake su v crevach tak pojdu prec.
Ale este to zeriem len prvy den uvidime co bude.

Ked nezaberie tak kolonoskopia ma asi nemynie, mozno aj enteroklyza co osobne povazujem medzi najhorsie vysetrenia co ti moze lekar robit. Uz gastroskopia bol pre mna zazitok na pol zivota.

A bolest hlavy mi sposobuje pravdepodobne krk lebo mi zistili zasek v krcnej chrbtici. Na to su dobre cvicenia.

Inac mozes ist este ku ortopedovi nech ti zrengenuje krcnu chrbticu.
Mne hned povedal ze ju mam zlu a ze mam cvicit a bolesti hlavy mozu byt odtamadial pretoze tie stavce ked sa seknu su naviazane na nervy po celom tele.

A od neurologa mozes este popytaj aj EEG vysetrenie je to taka haluz daju ti na hlavu taku ciapku a snimaju mozgovu aktivitu .. tiez som na tom bol a tiez mi nic s tym nezistili.

Teda moje doterajsie vysetrenia.
EEG, MRI mozgu, 2 odbery krvy, gastroskopia, test na helicobactera, EKG, echo srdca, rengen brucha 2x, rengen krcnej chrbtice, ortopedicke vysetrenia, rehabilitacne vysetrenia

este ma caka tiez to EMG DK dufam ze to nebudu ihli a len sa to bude prikladat k noham
no a stym bruchom este ma caka kolonoskopia a mozno aj vysetrenie tenkeho creva ked sa moj stav nezlepsi, popripade nejake krvne testy na alergie z jedla

cize nic prijemneho .. dokopy uz beham po lekaroch mesiac a pol a este ma taky mesiac behanie caka

*lalala*

nerobili ti testy na tetaniu?pri nej zvyknu trpnut koncatiny tiez.skus si nieco o nej precitat ci nenajdes na sebe aj ine priznaky okrem trpnutia.
napriklad: www.zdravie.sk

tinkab

Ahoj, ako som tak čítala tvoj príspevok, celá som sa v ňom videla. Mala som také isté problémy ako ty.Po lekároch som chodila tri roky a nič mi nezistili, len pchali do mňa lieky, ktoré mi pomohli len nachvíľu.

Bola som u jedného alternatívneho lekára, ktorý lieči ľudí pomocou prístroja Biocon, povedal mi, že tie problémy pochádzajú z rozhádzanej frekvencie tela vďaka elektrožiareniam z mikrovlnky, telefónov, telky....Dal mi náramok, ktorý má v sebe čip s frekvenciou, ktorú vyžaruje jeho prístroj pomocou ktorého liečil ľudí. Aj keď som náramku neverila, po dvoch týždňoch sa mi upravila frekvecia na optimálnu a už pol roka neviem čo je to tŕpnutie končatín, únava, nízky tlak, nespavosť....Toto ma zachránilo a touto cestou sa mu chcem za to poďakovať. Ak by si chcela môžem ísť za ním a poviem mu nech ti náramok zašle na tvoju adresu. Ja som zaň dala 28 €, no pre mňa má hodnotu zlata.Môžeš mi napísať na moju adresu 0505lulu@gmail.com