Notebook na bruchu

quiksina

Mily AdamKrt, neprikladam si ho tam v ramci liecebnych procedur pri menstruacnych krcoch, len som spomenula, ze vtedy mi to robi dobre! Ale nepozdava sa mi kazdodenne niekolko hodinove fucanie horuceho vzduchu do bruchu..
Takze diky za prispevky, vyriesila som to zatial tou knihou (Velky atlas izbovych rastlin:)

milota

a co mobil? ja mam mobil vzdy polozeny vedla hlavy pri posteli a mam ho zapnuty cely den aj noc. to nemoze skodit?

whee_ee

Ewka, tak to sa nečudujem, tehotná žena by sa ani nemala opaľovať veľmi, kvôli prehriatiu, pokiaľ dobre viem, hlavne v prvom trimestri, ten je najrizikovejší, nielen čo sa tepla týka.

Ewka12

urcite to skodi,mna to nejako netrklo ked som otehotnela,lezala som mesiac doma na PNke a notebook v posteli na bruchu,bolo mi prijemne teplucko.az potom mi zaplo,ked som zacala trochu krvacat,ze asi neni moc dobre ked mam to ziarenie rovno na bruchu a zohrieva mi ho.odvtedy mam notebook radsej na stole

anny...

Ahojte. V IKEA dostať podložky pod notebooky. Ja som si tam kúpila takú, čo má zospodu, takú výplň, ako keby vankúš. Takže sa to dobre prispôsobí buď tvaru brucha, alebo nôh - keď sedím. Je to super. A vrch je pevný, z umelej hmoty, takže počítač sa neprehrieva. Je ako keby bol na stole. Určite odporúčam. Jediné mínus, čo som zaznamenala je, že teraz v lete, teda keď sú horúčavy, tak mi je pod tým "vankúšom" trochu teplo. Ale v zime zase zahreje:)) Určite odporúčam

M74

Tých bezúdržbových batérii som videl stovky a prasnuté boli snáď 1-2 ale tie mali snáď 100 rokov :-), to boli dávno vyradené kusy.
Ináč to elmag. žiarenie dosť klesá so vzdialenosťou, takže aj pár cm spraví dosť. Ale taký vankúšik zase neprospieva chladeniu ntb o nasávaní prachu nehovoriac. Lepšie by bolo použiť knihu :-)

AdamKrt

Ajuša Dnes 08:15 - to pomoze ciastocne, len od teploty. Na elektromagneticke pole to nema absolutne ziadny vplyv. Ibaze by si ten vankusik mala kovovy + musel by byt este naviac aj uzemneny :)

M74 - bezne nie, ale stava sa aj to. Nie sice u notebooku, ale v bateriach od zaloznych zdrojov som to uz videl /a u niektorych serii celkom bezne/. Aj ked o nich sa hovori, ze su bezudrzbove, nevytekaju...

M74

Adaptér je predsa od NTB ďaleko a ak by si ho rozobral, tak tienený je a môj má aj tretí kolík.
Z NTB bežne nevyteká kyselina a nevybuchujú, to si pletieš so starým autobusom:-)
Na druhej strane nejaký elektrosmog z neho ide a tráviť takto každý večer nemusí byť zdravé.

Ajuša

Presne aj ja takto "relaxujem", aj mňa to napadlo, preto si dávam malý vankúšik na brucho a potom až notas.Pre istotu.