ked zena chce a chlap nie

Príspevok v téme: ked zena chce a chlap nie
majka64

co si myslite o tomto... mam priatela rok. spavali sme spolu kazdy 2-3 den, stale mal chut no ted zacal podnikat a dost sa namaka a na sex vraj nema cas ani mysliet. spavame spolu 3 x za mesiac i to ja sotva "dosiahnem" orgazmus po tych 15 sekundach. nepodvadza ma to urcite nie, proste len prestal mat chut a to ma len 25 rokov. Ja som zdrava zena skratka sa mi to zda byt malo. a ked som mu to povedala ze ma to trapi no ze on mi na to nevie co povedat.

AdamKrt

majka64 29.07.11 17:47 - ked je clovek pod velkym pracovnym vypatim, ci v strese, posobi to aj na jeho sexualitu.

Musi sa naucit oddelovat pracu a sukromny zivot. Je to vsak tazke.

Ty mu mozes urobit len to, ze vytvoris pre neho atmosferu dobrej pohody a uvolnenia. Napr. keby bral Horcik, 300-350mg + vitaminy skupiny B /B complex forte/, vitamin C /povedzme 2x denne 500mg/ , enzymy v ovoci ako ananas, papaja, banan, jablka... Na pohodu napr. cajik z medovky, ci materiny dusky. Urobit si vzajomne partnerske masaze, odlozit mobil, naucit sa relaxovat.

Potom zacne rast aj libido.
-------------
Tiez moze pouvazovat, ci by nemohol najst niekoho, kto zodpovedne preberie cast jeho prace vo firme, alebo robit nieco ine. Lebo ak je to stresujuce, urcite to ovplyvni aj vas vztah.

Peter S

Ja mam presne to isté s manželkou,pokial bola doma,nepracovala,tak sa chcela milovať i 3x za deň a ako začala pracovať,tak chodi stale vynervovaná,nadáva na pracu a sex tak 1x za mesiac i to mám pocit,že to chce mať čim skôr za sebou. Nedame to dokopy..som z TO-okresu!
Porozmyšlaj!