Palenie tam dole..a antibiotika

lis

noo... tie probiotika mi kazala brat sucasne a tie dve hodiny minimalny odstup... cize nemyslim zeby nejako znizovali ucinnost antibiotik... ide o to ze ked som brala prve slabsie nekazal mi ziadne probiotika... a mozno uz vtedy zacinali posobit (aj tm dole)...do stredy vezmem ATB...a po strede mi ostanu asi 4 davky probiotik.... tak budem brati i pocas i po.... a ked sa to nezlpesi budem to riesit s lekarom...ale dakujem vam:))

amandine

efekt nie je nulový, ak nezačne užívať probio hneď, rozvinie sa jej dlhodbá a ťažko liečiteľná mykóza, ak už na začiatku užívania pociťuje pálenie.
antibiotiká pôsobia dokonca dlhšie ako spomínaných 12 hodín, väčšinou majú predĺžený účinok, ale zo žalúdka postupujú ďalej po niekoľkých hodinách (v závislosti od druhu požitej potravy) a to je čas na probiotiká.

aloepriroda

Nebudem tu o tom polemizovat. Je na nej ako sa zariadi. Moze uzit ATB a aj probiotika sucasne, je to prast ako uhod.Efekt nulovi,tak ci tak.

amandine

probiotiká môžeš užívať aj pravidelne a samozrejme určite aj počas užívania antibiotík! každopádne však s odstupom po požití ATB.

aloepriroda

Lis ale to je hluposť, lebo ak beries ATB každých 12 hodín, tak aj úinnosť dávky trvá 12 hodín a ak užiješ probiotika , tak ich antibiotika zabiju = nulovy efekt a vysledok uz je teraz poznat. Takze opakujem,douzivaj antibiotika a najskor za 12 hodin po poslednej davke, zacni s probiotikami. Na ulavu od palenia,svrbenia si rob sedacie kupele , pi zensky caj a mozno by boli dobre aj tampony s probiotickou kulturou.

lis

najprv som brala 375mg...a mi zvysil davku na 500mg(kazdych 12hodin)... mam aj probiotika a beriem ich dve hodiny po ATB(tak mi kazali v lekarni)