Mononukleóza

Príspevok v téme: Mononukleóza
barbaraszeher

Dobry den, pred par dnami mi zistili mononukleozu. Prekonala som par dni teploty a nechut do jedla, zvracanie a pod. Nemala som anginu iba zapalené hrdlo takze nic vazne ani som nemusela ist na infekcne. Teraz uz je to tyzden a ja sa citim ako keby mi nic nebolo, iba som oslabena.chcem sa opytat ci je to stale infekcene, ked uz nemam teploty a vlastne som neni chora. ci tym stale mozem nakazit svoje okolie?

RNG

Treba adresovat samotne virusy v prvom rade a potlacit ich co najskor, aby neposkodili telo a najma pecen prilis. Pozri cez Google.sk uvedenim rng, herpes na rozne doplnky proti virusom.
Pridam este k tomu monolaurin, citral a Sangre de Grado.

1odbornik

Infekcia EBV- om sa prenáša slinami (preto „kissing disease“), inkubačná doba je 4-7 týždňov.

Pri tomto vírusovom ochorení sa veľmi znižuje imunita, preto sa veľmi odporúčajú prírodné výživové doplnky s vitamínom A (betakarotén), E, C, vitamínom B (hlavne vitamín B12), bioflavonoidy a minerálne/stopové prvky: vápnik, horčík, draslík, selén, zinok, 3-omega mastné kyseliny, eicosapentaenoic acid (EPA), and docosahexaenoic acid (DHA) a to v správnom množstve na dlhodobé vybudovanie imunity. Viac na integritask@gmail.com