Posilka

xdanielax

vsetky partie su dolezite,ale pokial chces o par rokov mavat ovisnutym tricepsom ok..., chrbat?! naco potom cvicis brucho? ved to je jedno s druhym chrbat ti spevni cely postoj, nehovoriac o tom ako sa ti opticky zmeni postava ked mas pekny chrbat a ramena... atd atd.... ved to sa neda jedno cvicit a druhe nie, vsetko so vsetkym suvisi.

Requiem

vynechala som chrbat, triceps a ramená ale... ja osobne si myslím, že pre ženu to nie je dôležité, potom nejaké to cvičenie na pás (rotana so závažím) by tiež prospelo, áno :) No, ešte s tým spodným chrbátom naveľa naveľa :) ale inak si myslím, že ostatné partie sú "zbytočné".

xdanielax

requiem okrem toho, ze si tam par svalovych partii vynechala, sacharidy treba jest aj poobede, hlavne pokial clovek v ten cas vykonava fyzicku aktivitu.

..ta hodina a pol v posilke je relativne ok, ale zarad si do toho na konci cvicenia kardio v primeranej tepovej frekvencii.

hlavne sa nesnaz chudnut rychlo, a meraj sa, nestoj furt na vahe.

Requiem

takže:
Do posilky treba chodiť každý druhý deň, 3x do týždňa, pokiaľ chceš "ženskú rysovačku" (teda zníženie váhy a nejaké to vypracovanie, aby telo nebolo potom chabé). Treba si spraviť plán, nal by byť zhruba takýto: 1.deň - Nohy (zadok, stehná, lýtka) , 2.deň - Prsia a 3.deň bruško + biceps (-nie často a nie veľké váhy :P, nechceme predsa, aby bol z teba Ronnie Colemann...). A popri tom dajme tomu si každý deň striedaj 20-30min pás (rýchla chôdza) a stepper (15-20min MAX). :) Pomedzi posilku si sem tam vybehni na korčule, na bike alebo dlhšiu prechádzku. hlavá je Úprava jedálnička !!!! doobeda sacharidy (prijaté nie zo sladkostí, ale v ovsených vločiek, ovocia, jogurtu, zemiakov, ryže alebo cestovín - majú nutričnú hodnotu narozdiel sladkostí! Ani musli tyčinky nie sú dobré a kúpený nesquik alebo kadejaké fitness musli.) a poobede bielkoviny : zelenina, cottage cheese, mozarella (podľa možností light - nižšia energetická hodnota ale veľa bielkovín a tuk okolo 7%), TVAROH!!!, TOFU (biele najlepšie), vajíčko (ale len bielko). Stravu treba tiež doplniť o ryby (nie v oleji podľa možností), orechy (občas!), ľanové semená,... a ak si ráno dáš nalačno grapefruit alebo citrón, telo sa ľahko naštartuje na spaľovanie tuku. tiež sa potrebuje naštartovať sacharidmi - ktoré už vieš, z čoho získaš. Piť pravidelne, každú hodinu 2 - 3 dcl a jesť každé tri hodiny počas bdenia. :) nech sa páči - RADA ako schudnúť, ak chceš niečo viac, tak nick requiem alebo FB "Naťka Ajťáčka Gubánová" :) DRŽÍM PALCE !!!! (mám 16r. a tiež idem škrtiť svoju váhu! :)...)

lubko16

rozhodne kazdy den do posilky nechod,je to zbytocne,svaly je potrebne aj zregenerovat,ze tam chodis je pekna vec,ale musis si upravit aj jedalnicek,blizsie ti to neviem povedat ako na dietu,pretoze ja tam chodim 3-4 krat do tyzdna a snazim sa jest co najviac,teda nabrat na hmote,ale urcite dieta bude o lachsej strave bez tazkych tukov,ovoci,zelenine..cital som ze je zdravsie ked denne jes viac krat ale v mensom mnozstve a pomali!! teda nie sa na obed prejest a do vecera nic nejest :)

dr_house

Neviem prečo je príspevok podomnou označený, ako nevhodný. Má vo všetkom pravdu, necvič každý deň, stačí ti 3 - krát do týždňa. Ak chceš 4 krát, ale ak len začínaš, tak radšej prvá alternatíva. Uprav si stravu, bez toho sa nepohneš. Ani neviem ako cvičíš, čiže povedať presne, kedy schudneš desať kilogramov je nemožné. Rozpíš sem svoj tréningový plán, svoj plán na kardio, životosprávu a tak isto všetko, podotýkam všetko, čo denne jedávaš.

Sisi135

Posilka je super vec ale zabúdaš na jednu vec. Popri posilke je pre chudnutie dôležitá aj strava /dôležitejšia než cvičenie/ a regenerácia. Práve keď necvičíš tak tvoje telo buduje. Takže rozhodne nie je najlepšie cvičiť každý de§, lepšie budeš chudnúť ak budeš cvičiť tak obdeň