white smile pen

Súhlas

stačí sa len pozrieť na blog Zuzanin blog www.zuzaninblog.com, kde nejaká Zuzana vychvaľuje tento výrobok do nebies, a uvádza tam príklad svojich zubov pred a po, zvláštne na tom je to, že presne istý obrázok zubov uvádza aj osvedčená firma pre dentálnu hygienu Crest -odkaz odstránený-, trocha divné, že by mala Zuzka všade svoje zúbky...

Nasratý

Nekupovať a neobjednávať,
je to jeden veľký podvod, stačí si prečítať len ich obchodné podmienky, ktoré majú zavesené na internete. Je tam uvedených veľa vecí, ktoré nie sú v súlade so zákonom. Takže to vypovedá o ich dôveryhodnosti. Keď nechcete prísť o 35 EUR tak si radšej objednajte osvedčené výrobky.
PS: prečítajte si ohlasy užívateľov aj na iných diskusiách, ja som totiž žiadny kladný ohlas na tento výrobok nenašiel.

Cosi

Uz sa vela ludi a ich nastenke stazovalo, ze im prislo domov prazdne pero a chceli reklamovat a nemali kde, kedze firma neuvadza nikde ani tel.c. ani slovensku adresu a na maily neodpoveda. A vies co ta firma urobila? Tie komentare z nastenky proste vymazala a uzivatelov zablokovala. Sleduj ich nastenku par dni a sama uvidis, kazdy druhy sa to tam deje, mazu staznosti podvedenych ludi.