KOLKO POTREBUJEM SCHUDNUT???..PROOSIIIM PORADTE MI...:)

damaxy

Allemka je to rozne,ale daju sa aj kupit permanentky na niekolko vstupov,ktore vyjdu cenove lepsie.Akurat je nevyhoda,ze ta prva investicia je vyssia,ale zaroven ta to aj donuti tych povedzme 10razy ist.Cize skus pohladat fitko aj na internete a obvykle tam byvaju aj ceny.Ja som dnes len trochu pocviciladodrziavaj aj pitny rezim.pa a tesim sa nabuduce.Neviem ci si si nemala aj odmerat tie proporcie kvoli buducemu dajme tomu o mesiac,porovnaniu.Allenka a nezabudaj trpezlivost doslednost a pravidelnost prinasa vysledky.

allenka

damaxy dnes bol super pekny den...bolo fajne teplo a zase som si vysla na korcule...faakt bolo super a mala som aj spolocnost,cize som nebola sama...a nevies prosim ta kolko stoji asi tak hodina vo fitku??

damaxy

allenka,sacharidy su hlavnym zdrojom energie.Su to jednoduche cikry oligosacharidy a polysacharidy.polysacharidy sa v traviacom trakte stiepia chem a enzymovymi reakciami na jednoduche ,glukozu,fruktozu a galktozu,ktore sa mozu vstrebat z creva priamo do krvi.Cast glukozy sa oxiduje priamo v mozgu a srdci cast sa premeni na glykogen v peceni.Glycidy,ktore sa neoxidovali a neulozili ako glykogen sa menia na tuk.Konzumacia velkeho mnozstava sacharidov-cukrovpodporuje obezitu.Sacharidy,ale umoznuju organizmu setrit bielkoviny a vyuzivat ich na rast.Pri ich nedostatku si telo berie na uhradu energie bielkoviny.Bielkoviny su podstatnou zlozkou pevnych telovych tkanin,tekutin i vyluckov.Skladaju sa z aminokyselin potrebnych na rast a odnovovanie buniek tkaniv.Su sucastou enzymov,hormonov,protilatok,hemoglobinu.K dTuk-sluzi ako vyznamny zdroj energiea umoznuje setrit bielkoviny.Uklada sa do podkozneho vaziva,chrani organizmus a organy predzmenami teploty,obaluje vnutorne organy,tvori cast struktury nervov,ciev aj bunkovych memmbran a jadier:je dolezity pre absorpciu niektorych vitaminov rozpustnych v tuku.Mineralne latky zucastnuju sa na stavbe tela,kosti svlstvo.Udrziavaju osmoticky tlak v krvi a terlovych tekutinach,vplyvaju na nervovosvalovu drazdivost,usmernuju cinnost srdca,su potrebne pri zrazani krvi.Cize Allenka pozerat sa na nase telo ako celok dat mu co potrebuje a ono sa nam odvdaci peknou postavou a bude sluzit.Idem so psikom trochu von,vyzera fajn.den

allenka

damaxy:ˇ..:)))...asi si pojdem zaplavat....aspon taku hodku by to chcelo..:)..hej viem nezabudam na spravne stravovanie ale tie cukry...myslis nieco sladke???..dnes som toho uz vela pojedla....stve ma to..

damaxy

Treba si precitat vsetky prispevky.Myslim si, ze ked niekto chce schudnut netreba za tym vidiet hned ze je anorekticka alebo bulimicka.Kazda zena chce mat peknu postavu.Mozno nie kazdy dokaze napisat namiesto chcem schudnut,aby som bola chuda,chcem dobre vyzerat ako na to?Myslim ze treba sa na ludi zahladiet ako na bytosti,ktorym treba pomahat.Neznasam rady typu co chces schudnut vsak si chuda.Ale co ti vadi,preco to chces,ako chces vyzerat,ak niekomu chceme pomahat musime ho najprv pocuvat a zamysliet sa o co mu ide.

anjel

..btw.dievča kolko máš rokov?? a vlastne to nieje ani také podstatne ...ako to že chceš schudnuť a máš 52 kg:D čo je super..tak o čo ti ide??:D:D:D

anjel

..ako vidím ide to tu dole vodou...stale dookola to iste..človeka to už prestava baviť stále čítať..ako schudnuť a kolko...ale tak uvedomte si že schudnete iba cvičení a správnou stravou..samo odseba kilá dolu nepojdu..ani žiadne tabletky to za Vás "nezhodia" ...takže tu je moja rada..cvičiť a nežrať-ale jesť!!

jacquelin

allenka: plawanie je najlepsi sport!! (nie je to moj subjektivny nazor, pretoze plawanie nemam rada, vlasne plawat ani nemozem koli alergii na chlor). pri plawani posilujes VSETKY svaly, pri plavani sa najviac zapotis a to mzslim doslowne len si to neuwedomujes koli tomu ze si vode. nenamahaju sa ti klby atd atd. co sa tyka chudnutia a zdravia je plawanie nieze najlepsi ale dokonca idealny sport!!