Medicina Kosice

Príspevok v téme: Medicina Kosice
Solomon

Tak caute :) O rok sa chystam na medicinu... ( do kosic, som pohodlny a nerad by som cestoval do BA alebo Martina.. Brna ) Chcem sa spytat niekoho kto to zazil na vlastnej kozi... ake to tam je ... prijimacky prvy rocnika tak... Dufam ze budem prijaty, na gymnaziu problem s chemiou ani bio nemam...

orlopierko

Robil by si prijimacie skusky z chemie a biologie gymnazialneho rozsahu ako vsetci ostatni uchadzaci. Staci mat maturitu (z hocijakej skoly, nemusi byt ani chemia, ani biologia, pokojne aj z elektriny), podat si prihlasku a uspiet na prijimackach, nic ine ti netreba.

polda

Ahojte chcem sa vás opýtať či by som sa dostal na medicínu do KE z vyštudovanej priemyslovky (elektrikár).Asi by som musel robit niejake zvlást skusky z bioly,a chemie ci? dakujem :)

Lily126

Latinčina je v zimnom semestri v 1.r., je z toho aj skúška, ale učí sa to veľmi ľahko, nakoľko Ti vysvetlia úplné základy, tvorenie viet, ako správne časovať, skloňovať, ... vyučuje sa z Latinčiny pre medikov od Šimona, tenučké skriptum :)

Lily126

Som 4.čka v KE, prijímačky sa dajú v pohode zmáknuť, treba si len za test.otázky sadnúť, nemusíš ani vyhadzovať peniaze za doučovanie,ja som na doučovanie šla, doteraz to ľutujem.
Ak sa už na medicínu dostaneš, nezabúdaj, že 1.dojem robí veľa, ako si ťa na začiatku vyučujúci a spolužiaci zapamätajú, tak sa to bude s Tebou vliecť.
Držím prsty. :)

juliaJDHAPBW

Predám vypočítané priklady z chemie na prijmacie skusky na medicinu na UPJS- PODKLADY VYDANE ROKU 2007 v Kosiciach a Komenskeho- najaktuanejšie v Bratislave. Priklady su z postupom , možem poslat ukažku. mail.juliamatijova@gmail.com

farbicka

ahoj, ja studujem v ke medinu, idem teraz do 4. rocnika. prijimacky neviem posudit, vzali ma bez, ale da sa vraj v pohode, musis mat prestudovane tie testy co vydava fakulta, ak sa tym prehryzies tak vraj pohoda, aj ked je to o biflovani to ucenie na prijimacky...a prvy rocnik? asi najhorsi a to z mnohych hladisk- zvykas na novy system, je toho vela, musis selektovat medzi tym kvantom uciva, lebo mas pocit ze musis vediet naozaj vsetko, to vsak nie je pravda;)to chce cas, naucit sa ucit...ale vsetko sa da, velmi to neprezivaj a bude dobre, ja teraz po troch rokoch ti mozem povedat, ze som spokojna, a ze mi to ide celkom hladko, takze sa da a to ani nemusis byt genius:)) vela stastia:)