Nebaví ma život...

Mimulus

KatkaXYZ - Veď je to celé len o tom strachu ale ten tam bude vždy. A ja rád riskujem, veď kto neriskuje tak nič nemá nie?

KatkaXYZ

Mimulus, myslím, že ani nie stretnutie ale na začiatok by sa mali takto viacerí ľudia spoznať :-) ale myslím si že kebyže ľudia chcú a nehanbili by sa tak by nebol problém ani s tým stretnutím :-)

Meretseger

Tiež som si nevedela predstaviť terapeutické sedenie, kým som neskúsila. Dohnalo ma tam zúfalstvo, bolo mi jasné, že problém sebapoškodzovania mi za mesiac (!) prerástol cez hlavu. Prišla som, predstavila sa a začala: ukázala ruku a kecala, kecala, kecala. Teda, bolo aj trápne ticho, ale to vtedy, keď sa ma niečo spýtal, ináč sa mi huba nezastavila :D A to som došla s tým, že buď budem veriť a poviem vo svojom záujme VŠETKO, alebo nebudem a viac sa tam nezjavím.
Verím, že i vy by ste sa mali o čom baviť na terapii, každý by mal.
PoPotvorka, skupinová terapia je už horšia, pokiaľ je tam niekto, kto má oproti tvojim totálne triviálne problémy - ako som to zažila v Pezinku -, je to trest boží byť tam a počúvať to. Šili mnou všetci čerti, aj som voči dotyčnej žene bola drzá :D Individuálka je nepomerne lepšia.
lost, si hnusný:) :D

PoPotvorka

no lost teeeeeda :DD
Mimulus .... tvoju temu som citala a je moc pekne napisana od srdiecka ;)
-
ja si nedokazem predstavit take sedenie ,kde jeden lamentuje nad tym ,co ho trapi ,ostatny popritom rozmyslaju nad sebou a nasledne si skacu do reci ,lebo kazdy ma k tomu co povedat ..... no hruuuuza ,nesla by tam ani za nic :))