Orbitrek vs. Rotoped

talentmania

presne tak kto ma na drahsi je lepsie si ho zakupit kt.nema tak co uz treba vyskusat aj tie lacnejsie.Ja som si kupila nakoniec priamo v obchode giga sporte sice stal 350e ale recenzie co som citala na neho boli velmi dobre treba si zadat znacku do googla a precitat si recenzie na dany stroj.Insportline sa mne osobne nepozdavalo kvoli recenziam vela ich strojov co pisali su vraj strasne kazive a vrzgaju.Ale tak ja sama to posudit neviem lebo taky nemam ale tiez urcite su aj dobre stroje od tej znacky.Ja mam zn.KETTler a som zatial spokojna ale nemam ho dlho takze uvidim ako bude schopny dalej xi xi :D))

elvirka454

Ahoj jednoznačne orbitrek, stojiš pohybuješ aj nohamia rukami, ja si davam 5x tyždenne po 50 minut. Ale išla som na to postupne každy deň som pridavala o 10 :)...je to fajn, keď mam menzes tak nemôžem cvičiť a normalne mi to chyba..je to o zvyku. Kupila som si ho na internete insportline, alebo tak nejako. Stal do 200€ a dokonca sa mi už aj pokazil, zavolala som, prišli vymenili, niečo neviem bola to nejaka chyba od vyroby a v pohode ide to ďalej zaruka 2 roky, alebo 4? neviem teraz ale velke prachy by som do toho nedavala, je pravda, že trocha vrzga :) ..ale ja byvam na dome tak susedov s tym nerušim... možno tie drahšie nevrzgaju ale ja na to nemam :)

eliptic

najlepsi pristroj je elipticky trenazer, zabera najviac svalovych skupin, zvysuje kondicku a vyborne sa na nom chudne. len je dost drahy - ak ma byt kvalitny, okolo 1000 eur.

la femme

ja takisto odporucam orbitrek..ale je to makacka..schudnes a aj krasne tvarujes aj brucho aj zadok aj nohy.. skus si vygooglit a pohladat taky aky vyhovuje tebe ci uz cenovo alebo kvalitou, je ich na mraky takze musis si sama vybrat..ja som si kupila v akcii za celkom fajn cenu..

Genesis

daleko lepsi je orbitrek teda normalne napisane elipticky trenazer :)

ak xces usetrit skus skakat na svihadle bez svihadla :)