Chudnutie a moja hlupa hlava

Príspevok v téme: Chudnutie a moja hlupa hlava
Requiem

....napíšem vám, aká som bola v oblasti "diéty" hlúpa ja... (teraz 64kg, 163cm, 16r.)

V septembri 2010 som nastúpila na internát so 70kg. Do začiatku novembra som "žrala" všetko, čo prišlo. Intrák = Raň.,Obed, + chipsy, polotovary, sladkosti...November = 78kg! DOSŤ! Do nového roku som schudla 18kg typom: cez týždeň na intráku (Po-Pi) ráno grapefruit, na obed hrnček zalievacej polievky a nič viac! Sobotu a nedeľu, čo som bola doma som vyžrala "pol chladničky", nabrala som dve kilečká, FUJ! Tak a cez týždeň zas na hladovku. Pohybovala som sa 60-64kg. Vo februári som odpadla na nedostatok energie. Ja hlúpa som pokračovala v "hladovke" hneď, ako ma pustili z nemocnice. A cez víkend znova prežieranie..Tomuto padlo Začiatkom júna 2011. Váha 62kg (163cm). Začala som chodiť 3x týždenne do fitka, jesť "zdravo" (2x denne, zelenina a ovocie, občas "polystyrénový" chlieb). No cez víkend znovu prežieranie. Takže "nič moc". 1.8.2011 som povedala takto to naozaj nepôjde...Prečítala som si mnohé stránky o chudnutí a zdraví.
Teraz to vyzerá veľmi rozumne, aspoň podľa mňa.
Už týždeň žijem takto:
Raňajky!!! 4l vody denne + 2 šálky čaju Pu-Erh ("spaľovač tukov"), grapefruit nalačno. Jedlo každé 3 hodiny (napr. 6:00 - mlieko + vločky, pár hrozienok a banán, 9:00 jablko, 12:00 nejaká varená zeleninka, 15:00 3 varené sójové plátky s 1ks light taveným syrom a 18:00 veľa červeného melóna :)...), žiadne solenie a zbytočné sladkosti. Nakúpila som si tvaroh, tofu, mozarellu, cottage cheese, jogurty (všetko light) a hromadu zeleniny a ovocia :)Fitness 3x do týždňa (-300kcal na steperi/páse + hodina posilňovanie), peši do roboty (3km), peši do fitka (2km) ... raz do týždňa korčuľovanie..Dúfam, že s pohybom a zdravou výživou sa mi podarí konečne "múdro" a nenávratne schudnúť. :) Držím si palce ;) ;) Aby mi to vydržalo aj po príchode na internát a z internátu domov, hlavne! :) Uvidím, čo prinesie školský rok :)

Requiem

Ahojte... ozývam sa zas :D bola som týždeň na dovolenke :) Jedlo som si kupovala sama, s pohybom som sa až tak neponáhľala, mala som týždenný "regen" :) no keďže som nepodľahla ani jednej maškrte, dala som dolu 2kg, čomu sa veľmi teším :) ale dnes sa už idem rozbiť do fitka, keďže zas do nedele sa mi nebude dať ísť :/ a, samozrejme, nakúpiť zeleninku a tvaroh :P :)

opica12

Ešte niečo k Mačingovej-nepreferujem žiadnu diétu a ani nezmyslené tabletky a pod... ak niekto nevie ,,kudy kam,, a rozmýšľa o kupovaní drahých preparátov alebo tabletiek-nech radšej siahne po detoxikačnom programe Antonie Mačingovej-má to zdarma a zaručene pritom schudne-aj keď samotná autorka to neprezentuje ako dietu,ale dotoxikáciu tela-presne s týmto úmyslom som to vyskúšala aj ja- keďže dnes je detoxikácia velmi moderná a nemienim vyhodiť 200eur za nejaké detox prášky a tabletky.....Samozrejme je to len ,,prvá pomoc,ak to použijete ako diétu...určite zhodíte- ak sa vrátite opať k svojmu spôsobu stravy priberiete po akejkoľvek kúre a je jedno či ste pritom športovali alebo nie.Rovnica ktorá platí je jednoduchá-príjem -výdaj plus .Ja sa snažím stravovať zdravo a pravidelne športujem - knihe od pani Mačingovej ďakujem zato,že mi dala zopár super tipov na chutné a zdravé jedlá-chutia dokonca manželovi a synovi a ako som spomínala dokonca mi pomohla stiahnúť cm v páse o 7cm.Takže ak niekto nevie čo má variť a napadajú ho napr. vyprážané rezne-zalistujte v knihe a dajte si radšej niečo zdravšie.

Requiem

Kerberos.... vieš, ja bielkoviny mám zo sóje, syrov, strukovín, maso si dávam málokedy, nejde o to, že je to mäso, ide o to, že bielkoviny sa dajú prijať aj z iného :) sladké... dávam si sladké za odmenu, ale v zdravej forme, pridám si viac vločiek s mliekom a banánom na raňajky, alebo si dám viac medu do čaju :P to mi fakt stačí a chutí :P Ďakujem fakt krásne za povzbudenie, dosť mi to pomáha ;) a za čo chytiť ma určite bude, za prvé cvičím prsia a akosi.. narástli :P zadok mám väčší v pomere k telu, máličko väčší... pás je fajn, s tým začínam byť spoko a nožičky tiež lepšie :P teším sa ako malé dieťa :P :) vidím to na dobrú cestu :) a čo sa týka toho "za čo chytiť" a "tlsté ženy majú mužov a deti" - pre mňa je dôležité, aby som sa JA dobre cítila a keď si skúšam v kabínke veci na seba, aby sa mi nekrivil ksicht pri pohľade ako si stále beriem väčšie číslo, a že sa mi do niečoho nezmestia nohy alebo zadok.. :)

Kerberos

Bianca, len som chcel povedat tym, ze "treba za nieco chytit", aby sa tolko netrapila a inac som chlap, takze viem o com hovorim. A tiez aby pridala aj trochu masa a preco nie aj trochu mastneho sem tam na chut, nie kazdy den a vsimat si v rodine ako sa stravuju a co ma v genoch, v kazdej rodine su urcite navyky na rozne druhy jedal a z toho si tiez treba nieco zobrat. Ked moja babka jedla cely zivot pecene kurence a kacky a aj moja mama od detstva, je dost prvadepodobne, ze budem mat mensie problemy s cholesterolom ako iny, iste mozno aj nie, ale treba sa tam pozret a zistit co moze pomoct a co nie.

Bartas

Requiem

dobre to robíš. máš pravidelný príjem stravy a aj sa hýbeš. ten začiatok si failovala ale to čo píšeš v druhom odstavci je super. ale tú sladkosť si občas môžeš dať. za odmenu ;-)

Bianca1236

no a este pridam ze nie som ani ja za vychrtliny, ale myslim si ze obezita je chorobou ludstva a nie je dobre ju zamienat za "zdrave za co chytit"

Bianca1236

kerberos, je rozdiel medzi dietou (obmedzovanie stravy) a zdravym stravovanim, tj davat telu to co potrebuje na zivotne funkcie, nie zbytocne polotovary alebo mastne jedla ktore babky a dedkovia potrebovali lebo makali ako mulice na roli! tak tu dievcinu nedepkuj, dobre to robi a bude este lepsie ked jej ludia poradia nieco uzitocne

Bianca1236

Requiem, je super ze uz v mladom veku si prisla na to co je dobre a co zle, a este lepsie sa cita ze si beries rady co ti tu davaju no a ta tvoja pozitivna energia je asi najlepsia :D drz sa, urcite prides na vahu s ktorou budes spokojna, reci typu nie je za co chytit su hlupost, ked cvicis musi byt za co chytit ;) tak vela stastia, idem aj ja si prepocitat prijem :)

Kerberos

Pozor tvoje telo nie je hracka preboha, fakt kedy sa z toho vy zeny uz konecne prebudite, by ste sa cudovali, ze je lepsie mat za co chytit v posteli, ako nejaku kostatnu trubku, nehovorim ze mat 90 kilo je vela, ale na tvoju vysku mat 70 kilo je tak akurat. Nemas tam maso, telo potrebuje maso, kuracie prsia, daj si aj mastne sem tam na chut, zdedila si genetiku svojich rodicov a starych rodicov, pozri sa co jedia a zober si z toho nieco, v genoch mas predispozicie, ktore treba vyplnit, takze aj mastne a dobry obed u babky tvoje telo potrebuje ako kojenec mlieko, normalne sa stravuj a treba sa viacej hybat, tieto diety ti akurat znicia metabolizmus pomaly, ale postupne. Grapfruit na cely den je fakt dobry napad ako sa odpalit, zasnem z vas zeny naozaj, budte prirodzene to je najsexy pomaly tu mame len take vyzle, ze ju chytim za obidva zadky naraz a ked si na mna sadne, tak len bolia gule od jej kostnatych bedier. Aj tlste zeny maju muzov a deti..

Requiem

presne, nič lepšie ako pravidlo výdaj > príjem nepoznám, nech ma nehnevajú delenou stravou, mačinkgovou, mliečnou...ach.... :)