Neviem ako ďalej...

Príspevok v téme: Neviem ako ďalej...
nikol302

Dobrý deň,

chcela by som poprosiť o radu, povzbudenie, možo niekoho s podobným problémom. Za moje problémy si môžem sama, sú možno odsúdeniahodné, ale prosím, kto chce na mňa útočiť.. nech radšej ani nečíta. Začala som si so ženatým chlapom. Pritom sama som vydatá. Mám dieťa. S manželom dobre nežijeme, od jeho nevery, v čase keď som bola tehotná. Vzťah udržiavame najmä kvôli malej a možno aj preto, že nik z nás nie je natoľko odvážny spraviť prvý krok. S tým ženatým sa poznáme cez dva roky. Rok sme občas skontaktovali, nič viac. Až po roku sme sa dali dokopy. Podmienky boli,že vieme, že každý má svoj život a doň si zasahovať nebudeme. Do toho som s tým šla. Avšak som sa zamilovala. On mal ešte dva "vzťahy" predtým. Je milý, pozorný, hovorí mi tie najkrajšie veci a tým som ja prešla cez hranicu danú na začiatku. Nesústredim sa v práci, všetko mi ide bokom. Muśim to ukončiť ale neviem ako. Ja som stratila hrdosť, sebavedomie mi padlo na nulu. Pritom som pekná baba, kariéru mám pred sebou, mám krasne dieťatko, skvelých rodičov a kamarátky. Nikomu som to samozrejme nevešela na nos. Pred mesiacom som sa dozvedela, že na jednej akcii balil inú ženu, čo mi samozrejme poprel, prosil ... skočila som mu na to, aj keď vnútorne ma to rozožiera. Schudla som počas tej doby 5 kil, co pri mojej váhe je moc! Vzdy som bola ja ta, ktora za nim sla, ked on mohol!! Inokedy to mozne nebolo. A obcas, teda poslednu dobu aj ked mohol, tak sa nesnazil o stretnutie. Teraz som mu napisala, ze uz takto nevladzem. Volal, pisal, nedvihla som. Sú to vsak len 2 dni a ja som ako zbity pes, akoby mi vytrhli kus srdca. Nebyt mojej malej tak neviem. Cely cas venujem jej ale myslou som pri nom! bojim sa ze to nezvládnem. Prosim poradte ako sa pozbierat, dat si zivot naporiadok, ak ma niekto podobnu skusenost. Bol to po manzelovi, druhy muz v mojom zivote, ktorého som milovala a s ktorým som nieco mala. Dakujem

Michaelauzs

Odporúčam Ti prečítať knihu od Lucky Kollárovej: Byť tou druhou z lásky ... nájdeš tam všetko, čo potrebuješ vedieť ...

nikol302

ja viem, je toho toľko čo človek prežil, coho sa vzdal. Kolkokrat pri pohlade na jeho deti by som sa nakopala do zadku, pri pohlade na moju. Stale dookola si to vsetko opakujem. A aj to, ze po mne garantovane pride dalsia. A mozno taka co ho nebude dusit.

nikol302

Cez vikend som sa dozvedela o tom jeho vyjazde a tak som mu po vikende povedala, ze takto to dalej nepojde. To ma vyhladal, povedal, ze nic z toho pravda nie je. Nechala som to tak, ale uzieralo ma to. Potom som cakala ako sa zachova, lebo sme mohli byt spolu koncom tyzdna a on sa neozval, napisal ked uz som spala, co uz teda dal najavo,ze nechcel. Ja som vzdy bojovala za kazdu co i len minutu. Tak mi volal na dalsi den a tam som mu to povedala, ze je lepsie nechat to tak, ze kazdy ma inu predstavu. Potom volal ale uz som nedvihla. Tak teraz je doma, to on nevolala ani nepise! Tak ostat len silna, teraz mam narodeniny, tak niektorí jeho kamarati su aj moji, budu so mnou, tak som sa potrebovala vyrozpravat, podporit a ja vazne DAKUJEM, aj to ma nakopava dotiahnut to a vydrzat!

nikol302

Laurina22 spoznali sme sa v bare, nahodne. Sice som ho poznala aj predtym roky, ale len z videnia. On ma potom kontaktoval. Nasiel ma. V tom case mal znamost popri manzelstve. Nic neriesil, len bezny zivot. A potom o rok presne sme sa stretli na oslave. A tam to zacalo. je plny tajomstiev. Nerad pusta chlp. Zaujal ma, vzdy sme si mali co povedat, bolo mi s nim skvele. Taky uvoleneny pocit. To som nikd nezazila, ze sa s niekym doplnas, humorom. No a potom sa dozvies..ze bol niekde a tam ho videli balit inu.. neviem presne co robil, ale uz len ten pocit, ze bol a a ni sa neozval- co inokedy bola samozrejmost, ked sa dostal z domu. Ale ako tu uz bolo pisane, uz som ho mozno prestala bavit. Som nahnevana, na seba, na nho, lebo som bola ako psik. Nikto o tom nevie, kazdy ma pozna a hodnoti ako nedostupnu a pritom nik neviem ako som ja jemu podlahla.

Laurina22

Musis si urobit v zivote poriadok.To je vsetko,teraz v tom mas az prilis velky zmatok.

Ako ste sa vlastne spoznali?

A ze ta to zmenilo?Samozrejme.Aj mna to zmenilo.

nikol302

Laurina22 asi si nedočítala môj príspevok, ale aj ja som vydatá. Čiže aj ja som tá zlá, nemorálna... Máš vo všetkom svätú pravdu a ja verím, že to zvládnem a potom sa pripravím na ďalši krok, čo sa týka mojej rodiny. Myslím, že aj manžel má známosť, mal aj keď som bola tehotná. ale nie preto som si ja našla iného. Mňa ten človek oslovil, počas toho roka som ho spoznala. Potom sme sa raz stretli na oslave a odvtedy sme boli spolu. Párkrát som bola rozhodnutá to skoncit no nedokazala som to. Kazdym dnom som sa citila, ze nemam ani chrbtovu kost, pritom som citliva. Skratka mozem povedat, ze ma to aj velmi zmenilo ako cloveka. Neverim uz v ludi, ani v lasku.

Laurina22

Samozrejme,ale ona si to este pekne odserie,to zisti sama.Bude si to vycitat do konca zivota.A bude to boliet ako fras.