MAM SREASNU DEPRESIU:-(

lucinka28

kafik modlim sa ked idem spat aby som zaspala,a nepomaha mi to.cely den dnes lezim doma a rozmyslam nad zivotom.ja si uvedomuje ,ze su ludia na tom horsie,som si toho vedoma,ale momentalne moj problem kt sa zda pre niekoho banalny znamena pre mna vela.

bingham

kafik...ked ti to pomaha...ok...ale moc by som to nedoporucal ludom co maju depresiu...aby im z toho nepreplo este viac... :))

kafe

hm.. a čo keby si sa začala modliť? Ja to tak robím, aby som nemyslela na depkoidné veci, tak pri vysávaní, manuálnej práci, čakaní na autobus.. úplne do zblbnutia opakujem Verím v Boha. Ale môžeš použiť hocičo iné. Nejaký citát čo sa ti ohromne páči, nauč sa naspamäť pol strany z obľúbenej knihy (to zabere čas a odvedie ti myšlienky iným smerom). A daj vedieť TU, keď to budeš vedieť poriadne. Tak precítene :) a potom nám to tu s citom môžeš po pamäti napísať :D
Veľa zdaru.

lucinka28

som totalne mimo,citim sa sama a opustena,neviem co mam robit.potrebujem len radu ako mam na vsetko zabudnut a zmierit sa s tym vstekym.a s tou ziarlivostou tiez neviem co mam robit.

Genesis

BTW ospravedlnujem sa lucinke 28 .. toto forum je hlavne o nej :) takze sustredte sa na pomahanie jej

nezabudajte ale ze pomoc vyzaduje konkretnu radu a nie take ako vacsina z vas dava ktore su totalne na (hocktore skarede slovo) :)

ja idem na drazdiak svoje som si uz povedal ;)

Genesis

bingham

priklad bol dobry .. ako priklady vzdy uvadzam hranicne moznosti aby bol vidiet ten kontrast :)

hlupost a pozitivne myslienie idu casto krat ruka v ruke

vela ludi co boli pozitivni skoncili vdaka svojmu pozitivizmu zle hlavne vdaka nerealnemu odhadnutiu situacie a nasledne neprimeranemu risku

bingham

genesis...dal si uplne zly priklad...fakt :DDD...to nema nic spolocne s pozitivnym myslenim...to je uz hlupost :)

jajka001_

tpch - a mozno nikto
genesis - co s tou ziarlivostou? no treba si uvedomit, ze ak bude robit ziarlivostne sceny a tyrat sa niecim co nie je, tak o neho pride. proste sa zaťať a nechat tie blbe myslienky odist
ja som tiez bola depkarka. viem ake to je. ale vies co, na sproste myslienky sa treba jednoducho vykaslat a odsunut ich. tak ako ty radis - nemysliet. da sa to, chce to len cvik.
mozno som naivna ale vies ako sa mi dobre zije s takym naivnym pohladom na svet? :) a spokojne s nim aj umriem. lebo nejde o to ci mas pravdu a svet je nahovno ale ide o to s akym pocitom prezijes svoj zivot. vies?

Genesis

jajka001

:) mozno su ludia co su radi v depke to ja neviem a nezaujima ma to pretoze viem ze daleko viac je takych co z nej chcu naozaj von a chcu byt stastni

a ked sa nieco so ziarlivostou da robit tak jej konkretne napis co :) a nie ze rob s tym daco .) - to je uz len rada hehe :)

to jej rovno napis ved bud stastna .)