Penis

Príspevok v téme: Penis
Proston

Dobrý deň, chcel by som súrne poradiť s mojim problémom. Odrazu z ničoho nič sa mi pri koreni penisu objavila malá gulička, ktorá sa nachádzala v nútri najhrubšej žily penisu. Pri stlačení som cítil bolesť. Spočiatku to nebolo extrémne cítiť, no prešli asi 4-5 dní a bolesť neustupovala, práve naopak bolesť je teraz už dosť intenzívna. Nie je potrebný ani dotyk aby ma to bolelo. Cítim akýsi tlak v tej žile. A ak je penis dostatočne prekrvený, opať si dokážem nahmatať tú hrčku veľkosti menšieho hrášku. Neviem vôbec čo to môže byť a k doktorovi sa akosi bojím ísť. Bol by som rád keby mi niekto aspoň trochu mohol pomôcť a nenapísal mi len to , že mám navštíviť lekára. Mám 20 rokov, aktívne športujem, takže nehrozí, že by som nemal dostatok pohybu. Začal som pracovať už druhý mesiac. Je to sedavá práca. Neviem čím by som to ešte mohol priblížiť, no budem vďačný za každú odpoveď.

Proston

Kokos vy mi tu len dávate rady :) tak mojho vtáčika ešte potrebovať budem :) a tie pokusy som tiež nerobil ....ale nie je to nič príjemné to mi verte ;)

tpch

Problem odstranis dvoma metodami: tou prvou je navsteva urologa, tou druhou, ked vezmes noz a ufiknes si vtaka. Inej cesty niet.

Proston

A ak sa jedná o ten lipom tak to po čase zmizne alebo ako to je s tým??? Pretože ja mám pocit akoby som mal v penise nadmerný prietok krvy. Viac ako predtým ...