stoji o mna?

Príspevok v téme: stoji o mna?
makarona

v kratkosti - moj drahy je len velmi kratky cas po rozchode, asi 3 mesiace. Boli spolu 2roky. Sme spolu iba kratko, ale zalezi mi na nom. V piatok som mu napisala, ze dufam, ze vecer nieco podnikneme..Odpisal, ze nevie, ze sa uvidi..do 23:00 som cakala, kym sa prihlasil na net a aby som zistila, ci budeme spolu..A zrazu som si len vsimla, ako si pisal na ploche s nejakou babou, ze byvalu este lubi a nevie na nu zabudnut..strasne to bolelo..blbe je, ze su z jednej dediny..Este mi vadi, ze zozaciatku sa ozyval, napisal mi peknu sms kedykolvek a teraz nie..Vecer som mu pisala, ci sa nezastavi a neodpisal..Neviem, co si o tom mam mysliet..ked sme spolu je vsetko fajn..stale mi hovori, aka som nadherna, ze mu je so mnou super, ze je rad, ze ma spoznal a pod..len neviem, co si mam mysliet o jeho obcasnych vypadoch..co mam robit?

makarona

Dakujem pekne za nazory a rady. On sa mi praveze ozyva. Dnes mi volal asi 3krat len tak, lebo ma chcel pocut, kdezto ja som ho ani neprezvonila..Stretnutia iniciujeme obaja. casto ma prekvapi a vymysli fajn program. Nemozem povedat, ze sa nesnazi..Je velmi ziarlivy, stale sa na nieco vypytuje, zaujima sa o mna..Uz ma zoznamil aj s jeho rodicmi..Vcera sme mali chvilku pravdy pri vinku a priznal sa mi, ze tyzden po rozchode mal babu na zabudnutie..vytkla som mu to..z toho, co som napisala pred tym zrejme posobilo, ze sa vobec nezaujima a nesnazi, ale nie je to pravda..len ma obcas take chvilky, kedy ma prekvapi a nerozumiem jeho spravaniu celkom..ohladom toho, co pisal ma napadlo aj to, ci to nespravil naschval..vedel, ze si to na 95%precitam..keby ma chcel len vyuzit, tak nechce problemy, tak nespravi nieco take primitivne..viackrat som si vsimla,ze sa snazi do mna rypnut, aby som ziarlila, ale ked vidi, ze to so mnou nic nerobi, tak to necha tak..mozno to spravil preto..teraz, s odtupom par dni to vidim uz trosku inak..uz som to trosku rozdychala, predsa to bol sok..

Deee

Eeee nestojí....je mi to ľúto..
Muz, ktory má záujem vola, pise, chce stretnutia, aby si ženu získal, muz je pudovo lovec a prve mesiace chodenia by mali byt o veľkej tuzbe vidieť sa počuť byt spolu.
Muz, ktory nema záujem sa vyhovára na nedostatok času a neda si ani len toľko námahy, aby zakryl, že na fb vylieva srdce niekomu inému...
Ak uz ho niečo trápi mal by to povedať tebe a nie niekomu cudziemu...

sury

S lútosťou ti píšem svoj názor,ale podľa toho čo píšeš,si momentálne len výpl-ń prázdneho miesta v jeho srdci-ktorá i tak nezaberá,keď si zahliadla-čo si zahliadla,ako si s niekym o tom píše..Ale máš šance,nič nerieš,len mu dávaj lásku,buď milá,nespomínaj bývalú-nič nerieš,tvár sa ,že všetko je OK a rob čo mu na očiach vidíš..A NEKONTROLUJ HO!!!Nech má pocit,že mu doveruješ a nie si stíhačka.A neiniciuj stretnutia,nechaj tomu volný priebeh.Keď stebou bude chcie´t byť-dá ti to vedieť a keď nie,nič s tým nenárobíš,nič!