KOMUNIKACIA

babula1

mozno by ti aj pomohlo keby si si povedala že o nic nejde, ze ti na tých ľudoch s ktorými máš komunikovať až tak vlastne ani nezáleží, ve´d čo je na tom že nepovieš zrovna tú najmúdrejšiu vetu na svete. A ešte jedna rada, na každého ku komu sa blížiš sa usmej skôr sa ti ľudia prihovoria

brunuska

malymi krockami k sebavedomiu-staraj sa nielen o svoj zovnajsok/aj to je velmi dolezite!!!/ale zdokonaluj aj svoju dusevnu stranku,vedomosti. najprv musis milovat sama seba,aby si ta ostatni vazili a milovali. chval sama seba a pochvalia ta aj ini. prihlas sa na rozne kurzy,co ta zaujima,studuj,zmen uces,zacni cvicit je toho nesmierne vela-proste pracuj na sebe-nestaraj sa co si myslia iny ale staraj sa o seba a vsetko ostatne pride samo.pokial nebudes sebavedoma nezacnes byt ani viac komunikativna. ver v seba,vo svoje schopnosti,neboj sa povedat svoj nazor,zapojit sa do debaty-urcite su ludia,ktori s tebou budu radi komunikovat a ktorim budes pripadat zabavna-samozrejme nie vsetkym ale tak to proste je-jednym vyhovujeme inym nie.Nepodcenuj sa ani sa neprecenuj-bud sama sebou.kazdy z nas je nadherny jedinecny-som si ista,ze aj ty.

jonzetta

hmmm... snaz sa byt sama sebou a pri kazdom rozhovore sa uvolni... tiez mam obcas take problemy. tak hlavne pocas rozhovoru nemysli na to, co by si mala abo nemala povedat-proste to zo seba vypluj :) a vyssie sebavedomie??? bud k sebe uctiva a povedz si, ze si fajna baba-tak preco by si sa nemala pacit okoliu??? sak keby si bola niekym inym, tak by si chcela taku kamosku, ako si ty, ne?:)