mlady jacmen

verutak

chodim k jednej liecitelke. hoci je to tiez sukroma terapeutka, uplne otvorene mi povedala, ze tento svet je bohuzial o peniazoch a plati to aj o alternativnej medicine. a ze by som nemala nekriticky prijimat vsetky informacie o doplnkoch a liekoch ktore pouziva alternativna liecba. lebo aj ti, ktori ich vyrabaju, maju v pozornosti predovsetkym zisk. a ze by sme sa mali hlavne snazit verit sami sebe a svojim schopnostiam a nie sa len uchylovat k zazracnymi prostriedkom a zazracnym liecitelom.

gucciok85

ked som precitala tu stranku od akonato-vazne ma to prekvapilo.
Pijem zeleny jacmen kazde rano na lacno,predtym som brala chlorellu
Ja uz neviem co si mam o tom mysliet.Zatial som o tom citala len same chvali a nemala som dovod tomu neverit.Ale ked som to precitala uz o tom velmi pochyjem ze je to take zdrave

akonato

no teda, ta si neda pokoj. je ako strkac. ja telerano nepozeram, ale pred ranajkami hovorit o klistire, no neviem ci by som este potom nieco zjedla. by ma zaujimalo co si o jej aktivitach myslia lekari. asi sa jej dobre za chrbtom smeju.

vevericka

ved len nedavno davala klystirove rady v telerane (to mam pustene na prebratie ako zvukovu clonu) mi az zabehol ranny caj, ked som ju videla..

akonato

a timkova este zije? ved ta musi byt uz dobre stara. co je vlastne s nou? uz som davno nevidela v telke nejaky jej o-drb na ludi. napriklad ako jej syn vstal z vozicka. to bol tiez dobry o-jeb, lebo ten syn je stale na vozicku.to bolo od nej dost nechutne ze si zo syna spravila reklamneho maskota. aj tak jej to nevyslo. ktovie co jej platia za tie jej hystericke zvasty. podla mna aj za ten jacmen dostava prachy neverim ze to robi zadarmo.

uhlie

Len neviem, ci do piva ide mlady jacmen, alebo stary. Pocita sa aj zeleny caj? Lebo ten si niekedy dam. Ale len ladovy.
V lete nie je asi nic lepsie, co by zahasilo smad.

vevericka

no a potom nabehne trdlo stylom andy timkova do telerana a bude ho ospevovat..mimichodom prave ona je nan "specialista"..ale tie je rady stylom rano nalacno naraz vypit pol litra vody a pravidelne robit klistir..za par rokov bude behat po lekaroch s poskodenou crevnou stenou a nedovieravym analnym zvieracom..

akonato

je to strasny o-drb. ako vsetky taketo superlieky. teda - lieky v uvodzovkach, lebo v skutocnosti su to len sproste prostriedky na vymyvanie penazeniek dovercivych ludi. skutocna cena toho jacmena je nejakych 5 korun, ale kedze sa na tom musi nabalit kvantum ludi, tak ten konecny odberatel zaplati balik.
ja som tiez naletela a pila som to rok az som si poriadne znicila zaludok a skoncila som na pohotovosti. ked som gastroenterologovi povedala co som pila tak mi dobre vynadal a vysmial ma. ale priznam sa, ze keby sa mi bol vysmial este predtym ako mi to tak donicilo zaludocnu sliznicu, tak by som mu neverila. az na vlastnej chybe som sa presvedcila. teraz sa mi dviha zaludok uz len pri zmienke o jacmeni.