Ako zistiť tehotenstvo?

Príspevok v téme: Ako zistiť tehotenstvo?
monikajojo

Mám menší problém (možno bude raz aj velkým problémom). S mojim priatelom sme spali, na par minut sme si nedali pozor a skúsili sme to bez žiadnej antikoncepcie. Okamžite sme si to potom uvedomili a skončili sme ale máme velké obavy či sa aj nemohlo niečo stať. Neviete ako by som to zistila? Bez nejakej gynekologie alebo testov. Alebo aspoň niečo čo ma presvedči že niesom V TOM!

DominikaSyle

Dobry den chcem sa spytat,mala som sex s priatelom asi tak 2 krat za hodinu mozno aj za pol hodinu.Obydva krat to dal do mna vzdy som sa sprchovala a po troch dnoch som dostala menzes ale bol slabsi ako zvycajne je mozne ze ostanem tehotna ??dakujem za odpoved

zuzu584

ahoj ja by som sa chcela opytat s priatelom sa snazime o babo a chcela by so vediat ci mozem byt tehotna ak som minuli mesiac mala normalne menstriciu a ked mi skoncila tak sme skuali dalej ale k dalsej mi terba asi tak desat dni uz mozem byt tehotna
???dakujem za odpoved

monikajojo

No na Escapelle je už bohužial neskoro... Ale ani sa do mna neurobil iba proste sme sa chvilu zachovali nezodpovedne a robili sme to bez kondomu no okamžite sme prestali a nič sa také nestihlo. Ja len proste som čítala že sa niekedy stane že može sa stať že mu ujde aj keď sa ešte neurobí tak som začala panikáriť ale zase niektorý vravia že to robia len takto a dieťa ešte nemali tak neviem čo o tom si myslieť. Ale predsa ďakujem za rady a už tuto chybu nespravime dufam že sa nič nestalo... :)

kvietocek20

tiez by som odporucila cim skor Escapelle(tabletku po) aby si zabranila pripadnemu počatiu... a ptm uz len s ochranou...nam tiez raz praskol kondom, zobrala som escapelle a teraz uz ficim na HAK :)

blondula

zistis az pri meskajucej menstruacii !! na kereho svateho skusate,ked sa nechranite !!! ak by si otehotnela tak co ?? dieta nie je babika,s ktorou sa zahras a niekam odlozis !!!!! ja mam mimino a niekedy som s nervami na "konci" :DDDD .... ak sa urobil do teba,radsej si kup Escapelle a uz to nikdy nerob bez ochrany !!!!