Chce odomna nechutne veci, co mam robit ?

Príspevok v téme: Chce odomna nechutne veci, co mam robit ?
acidofilna22

Ahojte mam 16 a som s priatelom uz pol rok ,stale sa stretavame moc ho milujem ,mame spolu sex uz asi tri mesiace a vedela som ze na zaciatku ma take zvlastne chutky ..hovoril mi ze ho beru nozicky a ze ma chce celu ochutnat a tak aaale to bolo take roztomile lenze stale chcel take divne veci minule ma pocas sexu chytilo cikanie a on ma nechcel pustit ze sa mozem ze jemu to nevadi a ja som nechcela a stale ma drzal az som to neudrzala alebo no...je toho viac ,proste milujem ho lenze vidim ze to strasne chce ALE mne sa to nepaci ! nechcem take veci robit ! je to nechutne ,chcel sa na mna vystat v sprche ! Ked mu poviem ze to robit nebudem tak je cely nastvany ze nerespektujem jeho sexualitu a take ze ho nemilujem ,co stym mam robit ?

marshmeloun

ked vravis ze ho milujes, skus jednoducho zacat chodit von s kamaratmi, spoznat novych ludi a mozno stretnes nejakeho chlapca, ktory sa ti zapaci a ktory nebude taky fetisisticky magor ako tvoj sucasny :)

jingles

to kde si k takému psychopatovi prišla? mam taky dojem že to na teba skúšaš bo máš len šestnásť čiže si ta omota okolo prstu a potom budeš skákať jak on píska bo nebudeš chcieť onho prísť ale je to sebec a ešte hádže vinu na teba tak to je už vrchol vy... sa nanho je tisíc lepších čo si ta budú vážiť a nie ta meniť sa svoj obraz

Jaja26

Tak dievča, ber nohy na plecia a zdrhni! Hneď! Miluješ? to je tá najvačšia blbosť.

S tou ZOO to bolo výstižné a trefné :D

IIDA

Vieš čo moja zlatá,choď s nim do Bojnic do ZOO a zavri ho do klietky k opicam,je to niečo podobné! Tie sa zvyknu po sexe ocikavať! Máš to niečo medzi opicou a debilnou opicou doma! Bože dievča,lutujem Ťa!!!

Deria

dievca, spamätaj sa, ved to nema s laskou nic spolocne, on ta zneuziva! ty na to prides ale bude neskoro. a je schopny ti ublizit viac, nez si myslis, je to agresivny uchylak, utekaj od neho!

talentmania

Asi to nieje normalne ked uz ako 16 rocna musis pisat na forum ze chce od teba nechutne veci kt.ty nechces.A aj ked su v sexe nezhody vzdy sa to musi dat vyriesit a nie ze na teba nablaci a ty places a aj tak ta donuti urobit dalsiu vec kt.ty nechces az sa pogrcias.Ja len dufam ze sa aspon chranis pri sexe.

monika123

Ahoj, nikdy sa nepodriaduj muzovi a nikdy nerob, to co chce iba on. Musis to chciet aj ty. Ked to nechces, tak ta nesmie do toho nutit. Vas zivot nebude dobry, mala by si sa ho vzdat cim skor. Aj ked ho milujes, nezabudaj, si velmi mlada a v zivote sa este tolko zamilujes, ze si povies neskor, ze ti tento uchylak nestal za to.

Maoam

Mas iba 16, mala by si sa skor zaujimat o ine veci, za chvilu ti zacina skola... Podla toho co pises, je ten chlap zvrhly uchylak a na sex ta vyuziva. Je zrejme, ze si schvalne hlada mladucke baby bez skusenosti, mozno leti aj na Lolitky a robi si s nimi co chce. Starsia baba by ho rychlo poslala kade lahsie, u mladych naivnych dievcatiek je mensi odpor. Vyuziva ta a hnusne...proste nie je normalne,aby tebe pripadalo normalne alebo aby si si dokonca zvykala na veci typu drzanie tvojej hlavy a nemoznost nadychnut sa pocas oralneho sexu tak, ze sa este aj pozvracias. Po case mozes mat z tychto zazitkov peknu traumu a tak ako ti radia aj ostatni: utekaj kym mozes.

jankaaaaaaaaa

to ako nemyslis vazne ze ty ho milujes a chces s nim ostat po tom co ti robi??? sak je to uplny debil a vobwec neberie ohlad na teba, len ta zneuziva na ten sex, lebo ziadna normalna holka by s nim nebola keby od nech chcel to co od teba a este robil to nasilu. lenze ty si ta naivna a hlupa ze ho akoze stale milujes, tak on ta pekne dalej vyuziva

Miriam...

Je vidno že máš len 16 rokov, ale určité hranice by si mala mať.
Na tvojom mieste by som mu rázne a jasne vysvetlila, že nebudem robiť v žiadnom prípade nič čo mi je nepríjemné - a ak by urobil niečo proti mojej vôli tak koniec - si ešte mladučká a máš plno času stretnúť pravú lásku. Podľa toho čo si tu písala je to jasné - on ťa nemiluje - využíva ťa len na sex lebo vidí že ty mu to dovolíš!