Uz nevladzem

Príspevok v téme: Uz nevladzem
andrea_303

Som s priatelom asi 4 roky zacali sme sa snazit o babatko ale nezijeme na slovensku ale vo Francuzsku.Asi pred 3 mesiacmi sem prisla aj jeho sestra ktora je neznesitelna s prepacenim ale je strasne blba. Ved ma len ucnovku no to je jedno aj jej vseobecna inteligencia je na bode mrazu. Nemozeme si dovolit vlastny dom tak sme v house share. Ona je stale u nas v izbe ma nejake blbe pripomienky nic nepomoze neuprace ani varit nevie nic. Jednoducho mi leze na nervy a moj priatel ma stale pred nom ponizuje a ma blbe poznamky. Mojmu priatelovi som sa zadlzila pozicala si nejake peniaze. A teraz aj ked ho milujem najradsej by som od neho odisla a zacala od znovu. Ale bojim sa ze uz mam skoro 30 ze si uz nikoho nenajdem ani extra pekna nie som a este som tu aj pribrala. Domov sa nechcem vratit na slovensku to nema vyznam a tu nemam ziadnych priatelov len v praci ale to su kolegovia nie ozajstny priatelia. Neviem ci sa s nim rozist ale ked on stale obranuje sestru a na mna kasle.

A-45

V prvom rade by som ti radila aby si mu splatila to čo dlžíš. Ak ho dobre poznáš a vieš, že ak sa s ním rozídeš, tak ti to nebude pripomínať alebo niečo podobné tak sa ani neponáhľaj. A ja taktiež súhlasím. Radšej sa s ním porozprávaj, ale ber na vedomie aj to, že ak od neho chceš odísť a nechceš sa už trápiť tak ho jednoducho nechaj. Naozaj sa neboj urobiť rozhodnutie, ktoré chceš a o vek sa neboj. Láska môže prísť aj v 30. ;) a neboj sa...

MackaVoVreci

suhlasim s kpl. mala by si sa s priatelom vazne porozpravat. najdi si cas a sukromie a povedz mu co ti vadi, ale i to, ze ho mas stale rada.

kpl

Vzdy sa lahsie vycuva z este nespecateneho vztahu. Ak teraz nie si stastna, rokmi to bude zrejme len horsie. Podla mna ak zena citi, ze by chcela odist, mala by to urobit. A co ked mas 30? To je len taka blby vyhovorka, preco neodist. A ze si sa zadlzila? Tak pozical ti asi preto, ze chcel. Takze dohodnut sa na splatkach sa da vzdy. Nie je nic dolezitejsie v zivote ako byt stastna. A podla toho, co pises to tak nevyzera. Zeny nebojte sa robit vazne rozhodnutia, ked nebudu spravne este stale mozete urobit dalsie a dalsie. Mozno sa trafite naprvykrat, mozno na desiaty. Ale nikdy si nebudete vycitat, ze ste svoj zivot premarnili a nevyuzili co sa dalo. Je tu este jedna moznost a to vazny rozhovor s tvojim priatelom. Zalezi na tebe ci do toho vztahu chces este investovat energiu.