Mudr. Alexej Pedan

aneta1406

Dobrý deň, mám problém so skoliozu presne ako napisala maria1113.Kolko priblizne sa caka kym ma objedna?
A musi sa nosit korzet ked cvicim tie cviky?

Hermi123

maria1113 ,Dobrý deň,prosím vás mohli by ste mi napísať na môj email Mika.baumn@gmail.com .Chcela by som sa vás opýtať na pár otázok ohladne skoliozy.Dakujem vopred

maria1113

ahojte, som rada, že sa niekto ozval. Ja som bola u neho s dcérou, ktorá má skoliozu, ukázal jej nejaké cviky, kupovala som si bradielka, na ktorých cvičí. Čo sa týka finančnej náročnosti, tak to môžem potvrdiť, bola som u neho päť krát s dcérou a za každým som platila 40 eur. Bola som tam asi 45 minút.
Kulja90 ty si ako dlho chodila k nemu, akú si mala krivku skoliozy, zlepšila sa? Nám povedal, že sa máme ukázať asi tak o dva mesiace.

dagiiinka

Ahoj, dnes som bola u MUDr. Pedana, posobil na mna ako odbornik, spravne mi identifikoval bolest na chrbate bez toho, aby som mu hovorila, kde presne to je. Napraval ma bezbolestne, vraj ma to uz boliet nebude, tak verim tomu, ze sa mi polepsi. Suhlasim s kujiou - priprav sa na financnu narocnost ale ak mas akutny problem, tak to stoji za to.

kujia90

ja som sa u neho liečila , presne na skoliózu..veľmi mi pomohol, je to uznávaný odborník nielen na Slovensku, ale priprava sa aj na finančnú náročnosť

dagiiinka

Ahoj, ja sa k nemu zajtra chystam. Som v 5. mesiaci tehotenstva a mam dost akutny problem s chrbticou pri kostrci. Tak sa ozvem ako to dopadlo ale zatial ho vnimam ako odbornika a pocuvam nanho len same chvaly. :-)