Zapal vonkajsieho ucha?

Príspevok v téme: Zapal vonkajsieho ucha?
Soninka11

Dobry den,uz asi pol roka mam problem s usami, mam tam kvasinky - prejavovalo sa to svrbenim. Pouzivam na to mast Fungicidin, uzivam probiotika,zlepsenie vsak ziadne. Vcera sa mi vytvorila za uchom hrcka a ucho zacalo neznesitelne boliet, bolest prechadza az do zubov a mam pocit akoby som mala zvacsene aj uzliny. Momentalne sa nachadzam v Britanii a kedze pristup lekarov tu je taky, ze ked clovek pride na pohotovost, daju mu liek od bolesti a poslu domov, potrebujem radu co s tym? Za odpovede vopred dakujem !

house

Organizmus sa brani bakteriam v uchu tym ze vyraba maz, ktory by ich mal nicit, preto Vas to svrbi.Cim menej bakterii mate v uchu tym menej mazu a tym menej to svrbi.

sonka20

mávam zapály uší a toto môže byť naozaj zápal a nielen vonkajšieho ucha... je nutné lekárske ošetrenie a antibiotiká
k tomu ja som chodievala 3týždne každé ráno na ošetrenie
a treba to liečiť aby sa ti nepoškodil sluch

to svrbenie mám aj ja .. len netuším z čoho;)

house

Masti do ucha to je liahen bakterii.Vas zapal uz ja akutny a prechadza dalej.Cim skor liecit , aby ste nemali nasledky na sluchu.Okrem toho fungicidin pri dlhsom pouzivani moze posobit karcinogenne.

house

prestante brat fungicidin,nemal by sa brat dlhodobo.Mate chronicky zapal zvukovodu.Najlepsie su usne kvapky napr.Garazone.Radsej pridte domov a nechajte sa poriadne vysetrit u nas zdravie je na prvom mieste.Moze to byt nebezpecne.