ako prekonat blok a odviazat sa ...

Príspevok v téme: ako prekonat blok a odviazat sa ...
1astra1

Ahojte. Rada by som pre priatela s ktorym som uz pomerne dost dlho (4r a pol) prichystala mile prekvapenie. Viem, ze sa mu pacia rozne spodne eroticke pradelka, prip. isté sex.aktivity, ... nieco som si uz aj zaobstarala, ale neviem sa odvazit! Strasne ma to trapi, pretoze je fakt skvely partner a viem, ze po tom tuzi! Sam mi to povedal, ked sme sa bavili o nasom sexualnom zivote, chce aby som bola aktivnejsia. Inak sa snazim vo vsetkom, ale vziat kontrolu len do mojich ruk a spravit pre priatela mile "divadlo" uz nemam odvahy.

Ziaden alkohol mi tu prosim neradte, pretoze ja vobec nepijem (mam na to osobne dovody) a vlastne ani partner nepije, ten vsak zo zdravotnych dovodov...

Skor by som potrebovala nejako konverzaciou, vasimi radami, dospiet k zaveru ze sa na to odhodlam a nebudem sa citit pri tom trapne, resp. ze to robim zle. Ono problem je mozno aj v tom, ze mne partner nikdy nepovie co robim zle-dobre a tak mam vzdy nejake obavy. No skor mam pocit, ze ho nudim, ze nic dobre som este neurobila, pretoze nikdy pri sexe, alebo po nom, nebolo z neho citit pohodu, stastie, radost ... No chcem to zmenit, tak mi skuste pomoct. DAKUJEM.

ta3

keby ste boli spolu 4 mesiace, tak sa necudujem, ale ste spolu cez styri roky a Ty sa stale hanbis priatela?, tak to je nad moj pochop, boze Lastra, keby si bola v mojej situacii, ze nemas jeden prsnik, Ty by si sa rozpakmi asi prepadla pod zem, nic, vsetko je to iba v Tvojej hlave, musis to tam preprogramovat, vyhod myslienky ako: oh, zase budem ako drevo, zase ho neuspokojim, zase to nebudem vediet, som uplne nechopna, tieto negativne myslienky Ti zvazuju ruky, jazyk, zatemnuju mozog a nedovoluju Ti, aby si sa uvolnila, uplne odviazala, preboha, vsak si uvedom, ze priatelovi sa pacis, ze Ta ma rad, ked je s Tebou uz tak dlho, tak si konecne zacni verit, ked budes nezna a zmyselna, nemozes predsa nic robit zle , co by sa mu nepacilo, velmi by ale pomohol uprimny a otvoreny rozhovor s priatelom na tuto temu, poziadaj ho, aby komunikoval, aby Ta viedol, aby povedal co ho vzrusuje najviac, nehambi sa, predsa milovanie je medzi milujucimi sa partnermi uplne prirodzena vec a co vyhovuje obidvom, nie je ziaden hriech alebo hanba, drzim palce, vies kolke dievcata by velmi radi boli aktivne, ale bohuzial nemaju na to prilezitost, lebo su same, tak smelo do toho, musis prekrocit tu prekliatu pomyslenu hranicu

koško

Mal by som Ťa ja mať,nalial by som do Teba 2-3koňaky,riadne by som Ti dal pofajčiť môjho malého a riadne Ťa vytrtkal,že by sa Ti z jaskynky dymelo...nie ako bábiku! Keď sa hambíš,tak zhasni,alebo si daj čelenku na oči! mojej keď ho dám do ust vycmulať,tak nemá ani kedy pípnuť a keď jej ho založím,tak len doráža ako divá Bára...skus to-daj e-mail! Ja Ťa naučím,spadne Ti hanba z čela,uvidíš!!!!

blondula

hm...musis sa nejako odviazat,lebo "nudny" sex prestane cloveka bavit ! aj ja som byvala hanbliva,a hanbila som sa tiez nieco zacat ako prva,ale raz sme trosinku popijali,ja som dostala "chut",bola ta co zvadzala,priatelovi sa to pacilo a bolo po bloku a uz ani alkohol netreba !! uz mi nerobi problem nic a tiez to treba obmienat.aj ja byvam raz dracica,inokedy tutka,"panna",naivka....atd,atd... je toolko moznosti !

akinom007

NO NAPR JA S TYM NEMAM VOBEC PROBLEM, ALE KAZDA SME INA...TAKZE NEVIEM PORADIT ALE JA BEZNE VYMYSLAM KED SME SAMI DOMA, RAZ SOM DOKTORKA, ONOKEDY SLAPKA..ATD ATD....XIXI ASPON JE TO PESTRE..MAM PEKNU VYBAVU...

AdamKrt

To je tazke. Pokial si nedas poharik, nesnupnes nieco, nedas si halucinogenne huby, ci nechces zmenit priatela - tak odporucam kurz asertivneho myslenia.

1astra1

lenze ja ani neviem v tom momente co mam robit, asi v takom soku budem,..proste strasne sa chcem zbavit toho bloku, no nejde mi to... Neviem co mam robit, aby bol spokojny, pretoze doposial to, co som robila nikdy sa mu nejako velmi nepacilo (resp. mi povedal, ze ak by sa mu pacilo, povie mi.... zatial este nepovedal :( )