Vlasy - Prípravky

Príspevok v téme: Vlasy - Prípravky
Meggi_15

Ahoj. Potrebovala by som pomoc s vypadávaním vlasov. Viem že keď vypadávajú vlasy je potrebné sa zamerať na vlasový vačok aby nezanikol. Čiže by som sa vás chcela spýtať či máte skúsenosti s danými výrobkami alebo mi poradíte iné. A kožnú lekárku mi nemusíte pripomínať. :D :))
Rozmýšľala som nad:
Tabletkami Revalid - www.revalid.cz
Tabletkami Innéov - www.styl24.sk
Aminexil od Vichy - www.dercos.sk

Vopred veľmi Ďakujem ;) :))

whee_ee

A ešte som zabudla :) Užívala som aj tablety Panthenol, je to vlastne vitamín B, ale vo väčších dávkach, používa sa to tuším pri nádche, ale je to určené aj na vlasy, tiež mi to dosť pomohlo, plus komplex vitamínov. A to som vyskúšala veľa vecí, ale brezová voda a panthenol mi pomohli najviac.

whee_ee

Btw, ak si farbíš vlasy na čiernu, prejdi radšej na tmavohnedú, z čiernej vraj viac padajú vlasy, ale to neviem z vlastnej skúsenosti, ja som na tej tmabohnedej/čiernohnedej.

whee_ee

Mne najviac pomohla brezová voda Dixi za pár šupov, bez oleja. Masírovala som si tým pokožku pár krát denne a vlasy prestali padať, a to mi padali takmer po prameňoch, ale nebolo to spôsobené hormónmi, myslím, že skôr stresom a zmenou prostredia.

Annika1987

mne asi pomohlo, ze som prestala pouzivat farbu na vlasy palette :)) ale teraz naozaj - skuste zmenit farbu na vlasy alebo si prestante farbit, mozno to pomoze

mariana1365

mne osobne bolo z revalidu/revitalonu tazko od zaludka, nemohla som ich brat. vela kadernicok odporuca inneov, ale je to draha vec... urcite si treba dat urobit rozbor krvi - vitaminy, hormony, stit. zlaza ap. vlasy nepadaju bez priciny...

talentmania

Tak moja skusenost AMINEXIL super ale pre mna velmi velmi velmi drahe ale zabralo ale ked som ich prestala uzivat tak sa to vratilo takze to by bola draha zalezitost u mna:)
Revalid tiez super samozrejme ale az po case cca 3 az 4 mesiace som ich uzivala a az vtedy som videla PRVE vysledky uzivam az doteraz tiez drahsie ale da sa :))
Inneov to neviem:)